Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (122)

plakát

Twin Flames: Jak dát sektě kopačky (2023) (seriál) 

Jedná se o mix multi-level marketingu a sekty. Zakladatelé tohoto hybrida se s tím ani neskrývali a přesto jim na to lidé skočili. Nechci o nich říkat, že to jsou debilové, i když tak silně působí, ale další pokračování by mohlo být o tom, jak to mají v hlavách nastaveno, když si chtějí nechat najít/přidělit svůj dvojplamen silně narcistickou dvojicí new age rychlokvašek, výměnou za předražené kurzy pochybné kvality, práci zadarmo, vyhrožování a manipulování, nemluvě o tom, když se dostanou do basy, nebo díky super dietě, co je má uzemnit, přiberou 40kg za rok. A stále se jim v hlavách nerozsvítí. To, že někteří začali měnit pohlaví, jen protože jim to někdo řekl, to už je opravdu případ pro psychiatra, jako ostatně celá tahle banda. Seriál je dobře natočený, ale větší sonda do lidské blbosti by tomu dala další rozměr.

plakát

Otec náš (2022) 

Oops... "zakopl jsem" má další význam.

plakát

Jak zbohatnout (2022) (pořad) 

Zcela pro začátečníky, ale nechme se překvapit. Připomíná mi bývalou šéfovou. Člověk to vyprávění a snažení ocení, ale celkově je mi ho spíš líto, jelikož prezentuje něco, co pro něj vypadá jako super novinka, ale pro posluchače je to už dávno známý fakt. Ale na rozdíl od ní je aspoň milej 😀

plakát

Tajemství: Odvaha snít (2020) 

Jste vdova se třemi dětmi? Máte jen dluhy? Ale jste hodná, poctivá ženská se zlatým srdíčkem? Tak se nebojte, brzo vám někdo koupí jeep! A co jeep, brzo vám někdo zaplatí všechny dluhy! A děti přestanou odmlouvat! Život je super, fakt. Btw, když má chlap blondýnu v domě, tak je to jeho ségra! Fakt. Tak to vždycky je.

plakát

Po strništi bos (2017) 

"A o čem to bylo?" "Ále, o ničem, matičko, o ničem." Když už se vyskytlo pár zajímavějších scén, tak vyšuměly doztracena. T. Voříšková bohužel moc hrát neumí, ta role jí celkově nesedla... dětské role oproti tomu byly vynikající. Celé mi to připadalo jak slepenina vystříhaných scén jako bonus na dvd k jinému filmu.

plakát

Vraždy pod maskou (2015) 

Nesourodý pokud o něco. Půlka "herců" bohužel vyfasovala jiný scénář a nikdo si toho nevšiml. Měla jsem si pustit konkurenční stanici, tam pouštěli biják o rozmnožování koal. To bylo jistě napínavý a ze života.

plakát

50/50 (2011) 

Rakovina jako nejnormálnější věc ve vašem životě... Jen zvýrazní to, co už i tak bylo divné nebo nefungovalo. Ale dají se na to balit holky.

plakát

Už teď mi chybíš (2015) 

Žádné psychologické drama nečekejte, všichni to umírání vzali super sportovně, ale za ty vtípky, co se tam objevily to (asi) stojí vidět.

plakát

Spotlight (2015) 

Investigativní novinařina v roce 2001. Škoda, že celý ten film působí, jako by byl v té době i natočen. Po filmové stránce žádné překvapení. Jinak námět zajímavý - divoká sedmdesátá léta zavála i do řad katolických kněží, až se jim sutany vzdouvaly.

plakát

Howl (2015) 

Hororové jsou v Londýně leda ceny jízdného. Zbytek už je v ceně.

Ovládací panel
2 body