Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (200)

plakát

Pro pár dolarů navíc (1965) 

Místy trochu nelogický chaos a je těžké se vyznat se v chování postav.

plakát

Hodný, zlý a ošklivý (1966) 

Stále si to udrželo pěkný westernový feel z prvního dílu, ovšem je to už příliš dlouhé a rozvleklé a stejně jako ve druhém dílu je to místy trochu nelogický chaos a je těžké se vyznat v chování postav.

plakát

Labyrint (1986) 

Teda to muselo dát příšernou práci ... a přitom taková blbost, co?

plakát

Colette (2013) 

Nevěrohodný kýč zcela maskující skutečnou hrůzu koncentráku ... ta angličtina tam absolutně neměla co dělat a speciálně z úst Čechů zněla strašně. A Němec by přece nikdy nemluvil anglicky ...

plakát

Fantomas (1964) 

Je potřeba přimhouřit oko nad několika nesmysly (např. jak policie s helikoptérou našla auto s Fantomasem), ale jinak je to solidní akční komedie.

plakát

Podnikavá dívka (1988) 

Osmdesátkově naivní a jako komedie trochu působily spíš ty extrémně "hluboké" obchodní vysvětlivky, ale film dělá dobrou náladu, tak ho vezmu na milost a hvězdu přidám.

plakát

Vlčí bouda (1986) 

Strašný chytilovský bizár :) Máloco dokáže být současně tak špatné a tak dobré.

plakát

Policajt v Beverly Hills (1984) 

No když je to komedie, tak teda musíme prominout ty banány ve výfuku, které by ve skutečnosti vylítnuly jako dělová koule a tomu podobné nesmysly / celkově slabší scénář. Překvapivě ale badassové byli fakt solidně zahraní badassové a rány pěstí byly celkem věrohodné, tak to vezmu na milost jako osmdesátkovou pohodovku pro dobrou náladu.

plakát

Slovácko sa nesúdí (1975) (seriál) 

Občas v pohodě, občas nelogický chaos a otřesný out of sync dabing, ale zachraňují to aspoň trochu prvky folklóru. Kronerovo šaškování a nevěrohodná neschopnost se vymáčknout mě úplně stejně dráždily v Rysavé jalovici.