Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Romantický

Recenze (7)

plakát

Ravenswood (2013) (seriál) 

Pilot byl podle mě fajn..trochu víc strašidelný, takže na další díly se už asi nebudu dívat v noci, ale nezklamal. Už před shlédnutím pilotu jsem čekala, že to bude temnější a záhadnější než PLL. Je pravda, že na to že je to spin-off k PLL, tak je žánrově jinačí - duchové, příšerky atd., ale proč ne. Námět té záhady města je zajímavý a i přes ty "příšerky" je to docela lákavý seriál. Mě osobně se ten námět hodně zalíbil a po pilotu se těším i na další díly, tak doufám, že mě nezklamou :-)

plakát

Prolhané krásky (2010) (seriál) 

Myslím, že lepší přirovnání než, jak to tu bylo několikrát napsané, zoufalky na střední asi těžko někdo najde. Rozhodně je to velmi poutavý a napínavý seriál a tím, že chodí jednou za týden, dokáže člověka pěkně napnout a navnadit, aby se podíval i na další díl. 1. řada se mi tak zalíbila, že teď tento seriál patří mezi mé oblíbené. Rozhodně jsem zvědavá na další řadu a doufám, že bude minimálně tak dobrá jako ta první :)

plakát

Harry Potter a vězeň z Azkabanu (2004) 

Nejoblíbenější a nejzdařileji natočený díl z celé Potterovské ságy. Oproti předchozím dvěma dílům a také později natočeným dalším dílům je vězeň z Azkabanu nejlepší. Bohužel se v některých částech rozchází s knižní předlohou, ale to by ani tak nevadilo, protože jinak je to vymyšlené velmi dobře. Moc jsem se těšila na Garyho Oldmana v roli Siriuse Blacka a samozřejmě nezklamal. Režie a scénář jsou skvělé a také i hudba a ostatní efekty jsou naprosto úžasné. Jak už jsem řekla… zatím nejlépe zfilmovaný Harry Potter.

plakát

Dostaň ho tam (2010) 

U tohoto filmu mi přijde, že už Američanům došel veškerý smysl pro humor. Téma comebacku zfetovaného zpěváka, který myslí jen na to, kdy si dá už konečně další lajnu, mi nepřipadá nijak přitažlivé. Scénář mi taktéž nepřišel bůhvíjak skvělý. Sem tam nějaká hláška stála za to, ale jinak mi přijde, že se Američani snaží být vtipní za každou cenu, až je to spíš trapné než vtipné. Když jsem byla na tom v kině, tak hodně lidí odcházelo a vůbec jsem se jim nedivila. Já tam zůstala jen proto, že jsem za to dala už ty peníze. Myslela jsem si, že to bude lepší, bohužel mě tento film zklamal.

plakát

Pokání (2007) 

Oblíbený režisér, oblíbená herečka a oblíbený herec v hlavních rolích v jednom filmu se zajímavým námětem. Tady nemám co dodat. Joe Wright si skvěle pohrál s celým příběhem a Keira s Jamesem předvedli skvělé herecké výkony. Mám moc ráda příběhy z dřívějších dob a tento není výjimkou. Konec tohoto filmu mě opravdu dostal. Byl nepředvídatelný a nečekaný, až mě to na chvíli zaskočilo. Velice pěkné drama, bohužel se smutným koncem…

plakát

Svět podle Mallory (2010) 

Původně jsem se na tento film chtěla podívat jen z důvodu, že zde měla hrát Kristen Stewart. Poté, co jsem se podívala na trailer, mě velmi zaujalo i téma filmu. A pak jsem si řekla, že by to mohl být dobrý film i bez ní. Jakmile jsem se však na ten film podívala, tak mi bylo jasné, že bych asi těžko viděla v roli náctileté chudé prostitutky někoho jiného, než právě Kristen. Tuto roli zvládla velmi dobře a celkově se mi ten film líbil. Scénář podle mého názoru byl také dobrý a ostatní herecké obsazení bylo taktéž skvělé. Přesto mi tam něco chybělo a proto dávám 4 hvězdičky.

plakát

Počátek (2010) 

Leonarda DiCapria jsem viděla už ve spoustě filmech, v různých rolích. Avšak tato role byla podle mého názoru jedna z nejlepších. Celý tento příběh měl něco do sebe. Myšlenka dostat se do lidského snu a něco z něj ukrást nebo naopak do něj něco dát, mě opravdu zaujala a i když jsem se ze začátku trochu ztrácela, tak v průběhu filmu mi všechny detaily, které mi unikaly, došly. Také Nolanova režie se mi líbila i oproti dobře hodnocenému Temnému rytíři.