Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (140)

plakát

Svědectví o vetřelcích (2022) 

Soupis všech možných teorií z různých jiných dokumentů o pozorování UFO. Je vcelku sranda, jak jsou některé scénky zahrané. Jinak nuda.

plakát

O myšce a medvědovi (2012) 

Pěkné. Příjemné. Hřejivé. Dokonale nakreslené. Geniální.

plakát

Poslední království (2015) (seriál) 

Absolutně nechápu, co lidi na takové slátanine fascinuje. Už od začátku víme, že seriál bude plný zapeklitých situací, protože hlavní hrdina za A) přišel o titul a za B) byl vychován odmala jako Dán, ikdyž je to Sas, tedy mentálně jako utlačovatel. Další berličku, v podobě záchran na poslední chvíli ze spárů smrti, považuji za scénáristické bláto. Kdo si dovolí vypustit z huby "hra o trůny" a "poslední království" v jedné větě, nemá to v hlavě v pořádku. Bylo by to asi na tři hvězdičky, ale dávám dvě, protože je to tu zbytečně přehypované.

plakát

Vlak do stanice Nebe (1972) 

Je mi líto, ale nevídím v tom zřejmě to, co vetšina hodnotících. Já místo malebných obrazů a výjevů dětské představivosti, vnímal primárně nudu. Dokoukal jsem to, takže dvě hvězdy si zaslouží, ale jinak zřejmě nedokážu ocenit film, který je o dekádu starší, než já. Ani s přihlédnutím k normalizaci se to nezlepší.

plakát

Molang (2015) (seriál) 

PJŮ PJŮŮŮ!

plakát

André úžasný (2000) 

Jako ano, je to blbost. Ale představte si, před asi 12 lety mi na fesťáku kamarádka mé nynější ženy, kdy jsme se vídali ještě sporadicky, říkala Ondřej úžasný. Bral jsem to tak, že mne pro její kamarádku schvaluje. No a po těch letech jsem viděl tenhle film. A došlo mi, že jsem asi mentál a že ona tento film viděla mnohem dříve, než já. Takže za osvěžení mládí dávám zcela zaujatě 4*.

plakát

Vlajka smrti (2022) (seriál) 

Nevím, mě to zase tak kulervoucí nepřišlo. První dva díly opravdu vcelku nudné, Černovous je zajímavá postavička, ale že bych z něj byl vydřenej, to teda ne. Za mne naprosto průměrná taškařice, jednou vidět a dost. A taky už mě začínaj štvát s těma gejema všude. Ikdyž tady to asi má své místo.

plakát

Free Guy: Hra na hrdinu (2021) 

Já jsem se teda bavil. Pravda, místy to bylo hoodně klišoidní a vesměs kostra příběhu je 100x ohraná, ale líbilo se mi to. Bylo to příjemně ztřeštěné. Tojka Waikiki skvělý - viděl jsem ho poprvé, musím se na něj trochu zaměřit. Jůtubeři super - opět mne to přesvědčilo, že tahle sorta lidí nic neumí a nemá prakticky nic co nabídnout. Podle toho doufám vychovám dcerku. Takže, me gusta!

plakát

Expanze - Série 6 (2021) (série) 

To nemůže bejt konec, ještě existují dvě knihy o Laconii a pak poslední, závěrečná, v té ještě nevím, co je - vyšla letos. Za mě dobré, co si z knih pamatuji, tak se to docela dobře drží předlohy a to mám rád.  Pejsci oživují mrtvé pomocí protomolekuly, samozřejme, a ty děti jsou dost důležité v dalším ději.  Brána rozkládá lodě, když dojde k něčemu, jako je její přetížení, to tam ale i tuším vysvětlovali. Princip ovšem neznáme.

plakát

Muž z Vysokého zámku (2015) (seriál) 

Cože, to byl jako konec? LOOOOOOOOOOL. Vpodstatě tu už bylo všechno napsáno. Ze zajímavého, pěkně rozjetého námětu, vyšla jako vždy sračka. Copak jsou scénáristi (edit: dobří scénáristi) nedostatkové zboží? Jen potvrdím, že hlavní hrdinka mi neskutečně lezla na nervy.