Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Horor

Recenze (459)

plakát

Iracionální muž (2015) 

Je mi líto, že jsem se vlastně už od první minuty nudila..

plakát

Room (2015) 

Moc se mi líbilo pojetí celého snímku. Že vlastně až tak nešlo o ten pokoj, ale o to co následovalo po něm. Byla jsem absolutně konsternovaná z malého Jacka. Bože jak já jsem mu všechno věřila. Tak malý a tak neuvěřitelně čistý, světem nedotčený a přesto tak chytrý s pohledem dospěláka. Navíc neskutečně nádherný. Je to přesně takový ten film, u kterého si přečtete o čem je a myslíte si, že víte, jak to všechno proběhne a jak to dopadne. A na závěr zjistíte, že jste se mýlili a že Room není jen "dalším z mnoha filmů s podobnou tématikou". Zjistíte, že Room je jedinečný snímek, propletený nádhernou hudbou a poháněný skvělými hereckými výkony.

plakát

Spotlight (2015) 

Trošku zdlouhavé, dá se říct, že jsem se první polovinu filmu celkem nudila. Pořád jsem čekala na ten boom, na něco co mě zvedne ze židle a já si řeknu: "Sakra, tak tohle jsem nečekala, bomba!" Nic takového ale nenastalo, tak nějak jsem filmem proplula a najednou byl konec. Ano, vážím si toho, že se někdo chopil tohoto tématu a natočil skutečný příběh z pohledu novinářů. Ale to je tak všechno. Filmový zážitek téměř nijaký - pro mě. Což mě mrzí, měla jsem velká očekávání..

plakát

Dánská dívka (2015) 

Eddie Redmayne... nemám slov. Věřila jsem mu absolutně všechno. Gesta, výraz tváře, úsměvy, slova.. všechno. Stejně tak přesvědčivá byla i A. Vikander, což způsobilo opravdu dokonalou podívanou. Nemám co vytknout, vážně jsem si to užila od začátku do konce.

plakát

Příběh Marie (2014) 

Krásné, krásné, krásné! Smekám před výkonem A. Rivoire - naprosto fascinující!

plakát

Adele - Hello (2015) (hudební videoklip) 

Naprosto nádherný a neskutečně emoční videoklip. Líbí se mi black&white provedení, spolupráce tak božského hlasu nádherné Adele s Xavierem Dolanem mě baví. Krásné na pohled, dokonalé na poslech. P.S. Lidé jako kingik by měli mít zákaz cokoliv hodnotit.

plakát

Srážka s mimozemšťanem (2011) 

Tak takového Paula bych klidně brala jako kámoše! Pobavila jsem se, i když chybělo tomu takové to "něco".

plakát

Kredenc (2014) (pořad) 

Dost často to bývá trapné, až se skoro stydím, že jsem si to vůbec pustila. Ale Hesso... ten mi vždycky zvedne náladu :D

plakát

Jedna za všechny (2014) 

Přiznávám, že jsem se smála. Chvílemi. Ale co si budeme povídat, je to typická béčková komedie pro zhrzené manželky a milenky. Děj je v podstatě celkem průhledný, Cameron je stará a L. Mann je už od prvního pohledu dost hysterická. Dvě hvězdy jsou až až.

plakát

V hlavě (2015) 

Pixar se nám vrátil a to s velkou parádou! Čekala jsem hodně a dostala jsem ještě víc! Geniální nápad, velmi zdařilé zpracování a chválím český dabing. Žádný animák mě tak nedojal jako tento. A klidně si to dám znovu. Nic mi nevadilo, nic mi nepřekáželo, spíše naopak. Jsem nadšená, takže za mě rozhodně nejlepší animák od dob, kdy se hledal Nemo.