Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Krimi

Recenze (40)

plakát

Obchodník s hrůzou (1993) 

Na knihu to nemá ani v nejmenším, už jen proto, jak je kniha dlouhá a skvěle napsaná. Tohle je jen velmi slabý odvar, na některých místech opravdu odfláknutý. Takové slabší tři hvězdy.

plakát

Kalendář Míši a Ríši (2008) (pořad) 

Velmi proměnlivá kvalita jednotlivých dílů. Od dílů k popukání až k těm, které chcete mermomocí vypnout, ale říkate si, že jim ještě dáte šanci. Třeba tam nějaký vtípek bude. Nechme tedy hodnocení někde uprostřed.

plakát

Panika v městečku (2002) (seriál) 

Jeden šílený nápad za druhým. Navíc při krátkých stopážích jednotlivých epizod se ani nemůžete stihnout nudit. Vhodné pro malé i velké.

plakát

1984 (1984) 

Mnoho scén, které byly v knize, zde není a naopak, avšak film měl správnou atmosféru a vše okolo. Dávám 4 hvězdy.

plakát

Krotitelé duchů II (1989) 

Mně se dvojka líbila dokonce víc než jednička. Proč? Je zde více duchů, podle kterých je vlastně film nazvaný. V jedničce šlo spíše o ty "démony", což se mi zdálo dost přemrštěné. Proto u mě vede dvojka.

plakát

Ztraceni v bouři (1998) (seriál) 

Vlastně si z tohoto seriálu mnoho nepamatuji, ale rozhodně vím, že mi stálo za to vstávat o víkendu ráno, abych tento seriál mohl sledovat, jelikož jako malý jsem ho doslova hltal. Dobrodružné seriály, to bylo (a stále je) moje. Dnes už bych ho asi nesledoval tak nadšeně, ale hodnotím tak, jak jsem si ho cenil před lety.

plakát

Cesta na tajuplný ostrov 2 (2012) 

Celý film je neuvěřitelný kočkopes smíchaný ze všeho, co tvůrci považovali za vhodné umístit do dobrodružného filmu. Ač to o filmech nikdy netvrdím, tenhle byl naprosto předvídatelný, naprostá většina následujících scének se přímo nabízela. Všiml jsem si také velkého množství chyb, zejména těch logických (nemyslím ale obří brouky, liliputí slony a ostatní věci, které tak jsou schválně). I přes to všechno je to docela dobrý dobrodružný film, na který se možná někdy v budoucnu ještě jednou kouknu. Možná.

plakát

The Great Ghost Rescue (2011) 

Taková jemná rodinná fantasy komedie vhodná na zahnání nedělní odpolední nudy. Místy se tam najdou nějaká ta klišé (ve kterém filmu tohoto žánru taky ne, že?), příběh je někdy takový lehce zmatený, ale vzhledem k tomu, že jsem na film koukal v originále a bez titulek a bez potíží jsem rozuměl, dávám hvězdičku navíc.

plakát

Titanic II (2010) 

Kdyby film pojali spíše jako parodii a do současného filmu vtěsnali alespoň pár vtipných hlášek, mohla by to být docela dobrá parodie a dalo by se potom i říct, že ty počítačové triky byly takové jen z recese. Jenže problémem tohoto filmu je to, že je braný vážně. Každý pokus o vážnější scénu znamenal u mě záchvaty smíchu - mezi takové nejlepší scény jistě patří panika poté, co kapitán ohlásil, aby si každý vzal záchrannou vestu. Jak tam všichni padali na poloprázdných schodech, to byla jedna z nejzábavnějších, i když prvoplánově vážných, scén kinematografie vůbec.

plakát

5 proti 5 (2007) (pořad) 

Novotného nemusím, ale tady mi překvapivě nevadil. Soutěž neoplývá nějakou genialitou, otázky jsou často nesmyslné, ale pokud se potřebujete trochu odreagovat, není problém jednou za čas kouknout. Ovšem s příchodem Petra Lesáka dostala soutěž nový rozměr - škoda jen, že ten horší.