Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Reality-TV

Recenze (123)

plakát

Avril Lavigne, Bonez World Tour 2004/2005 (2004) (koncert) 

Atmosféra byla snad lepší než na koncertu z roku 2008 The best damn tour, to je ta stará Avril hrající na kytaru skoro u každé písně, kterou si pamatujeme a byla skvělá. Jasně, v roce 2004 mi bylo sedm, ale jak na to koukám teď, tak je mi vážně líto, že jsem to nemohla zažít. Obyčejný koncert a tolik dobrý, neskutečné.

plakát

Avril Lavigne: The Best Damn Tour (2008) (koncert) 

Avril Lavigne je jedna z mých hodně oblíbených zpěvaček. Možná, že to není Beyoncé co dá všechny vysoké tóny, ale má něco do sebe. Její rockový hlas je skvělý a tenhle její koncert taktéž. Pro mě pořád vede a být na tomhle koncertu tak jsem vážně šťastná!

plakát

Camp Rock 2: Velký koncert (2010) (TV film) 

Konečně tam Demi vypadala jako HOLKA. První dil byl celkem dobrý a druhý díl byl taky celkem dobrý. Tohle nepotřebuje dlouhý komentář, protože všichni víme, že se na to nekoukne moc lidí.. typuju tak maximálně 1 milion a už teď tomu dávám hodně (z ČR, samozřejmě). Za tanečky, hudbu a konec, to prostě ty 3* minimálně zaslouží.

plakát

Český lev 2011 (2012) (pořad) 

Uječená Bílá tomu moc nepomohla..

plakát

Deset a půl stupně: Apokalypsa (2006) (TV film) 

Mám ráda takové "katastrofické" filmy. Ale určitě vím, že by taková "malá" prasklinka nerozdělila tisíce kilometrů dlouhý kontinent. Ta propast byla široká 3-4metry.. podle mě by to mělo být širší.. o hodně širší.. Efekty, no, nic moc. Tři hvězdy jsem dala jen proto, že takové filmy mám ráda + dobré herecké výkony.

plakát

Dívčí války (2009) (TV film) 

Jasně, je to ohraná americká teenagerovská "komedie", ale mě se to libí a tak dávám 3*. 1* za děj a 2*, protože mám ráda Lucy a její zpěv.

plakát

Dopisy pro Julii (2010) 

Buď se líbit bude, nebo ne. Nic mezi tím u tohohle filmu není. Já se přikláním k pozitivní stránce. Ten chlapík, kterého si měla vzít Amanda byl vážně děsný. Od začátku se mi nezamlouval, ten film to tak, podle mě, měl i vyvolat, a vyvolal. Není to tak zábavné, na to, že to má být komedie. Ale romantické a drama - to určitě je. V polovině filmu už některým určitě docvaklo, že bude s tím druhým, ale to je jedno. Pěkný nápad to byl, sice mohl být lépe zpracovaný, pár chybiček tam je, ale není to nejhorší. Podle mě to bylo milé.

plakát

Dr. House (2004) (seriál) 

Tak tenhle chlapík mě vždycky rozesměje. Hugh je prostě skvělý, parádní, úžasný herec a to v seriálu prostě musí být. Jeho hlášky si opakuju ještě několik dní po odvysíláni nějakého jeho dílu.

plakát

Exmanželka za odměnu (2010) 

Vážně dobrý film pro volné chvilky. Kdo dá odpad tak vážně neví co je dobré, když nenašel žádnou pozitivni věc na tomto vážně dobrém filmu. Dobré obsazení - první*, dobrý děj - druhá*, vtipné scénky - třetí*, zajmavý konec - čtvrtá*... takže 4*..