Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Vykoupení z věznice Shawshank

Vykoupení z věznice Shawshank (1994)

Kdykoliv se mě někdo zeptá na moje nej (ať už je to nej jídlo, hudební skupina, herec, seriál), nikdy si nejsem jistý, co mám odpovědět. Ať už řeknu cokoliv, hned mi na mysli vyvstane další věc, kterou bych ohodnotil stejně. Ale na otázku nej film je moje odpověď vždy stejná a žádný jiný film nestavím na stejnou lajnu... Vždycky to bude The Shawshank Redemption.....dlouho nic.....a až potom další filmové skvosty. Povídky a romány od Stephena Kinga by neměl režírovat nikdo jiný než Frankie!!!

Avatar

Avatar (2009)

Opravdu krátce, protože všechno už bylo stejně řečeno...oukej, překvapení se nekonalo (naštěstí), fakt je to absolutní pecka!!! Cameron Resurection s plnou parádou... lépe už jsi se snad vrátit nemohl! PS: Jedna věc mě fakt rozesmála: všichni Na'vi mají stejný frňáky...jenom Sigourney si musela nechat ten svůj špičák! :-D

Crash

Crash (2004)

Jeden z nejemotivnějších flmových zážitků! Po skončení filmu jsem jenom koukal a neměl slov... A po scéně s holčičkou zachraňující svého tátu jsem musel dát pauzu a hodně moc dlouho to rozdýchávat. Velmi nenápadný, dalo by se říci konzumní veřejnosti téměř neznámý, ale rozhodně právem Oscarem oceněný film!