Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Fantasy
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Bratrstvo neohrožených

Bratrstvo neohrožených (2001)

Skvělý válečný seriál podle brilantní knihy S. Ambroseho, na kterém spolupracovalo duo Spielberg a Hanks.

Hvězdná brána

Hvězdná brána (1997)

Moje největší seriálové guilty pleasure. Poslední 2 série jsou ale vskutku o třídu slabší díky neúčasti Richarda Deana Andersona.

Haló, haló!

Haló, haló! (1982)

Dobře mě poslouchejte, nebudu to víckrát opakovat!

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Tak s tímhle seriálem už žiju dlouhých 9 let a jak se blíží konec (posledních 5 epizod včetně grand finále), tak jsem si říkal, že by si ten seriál zasloužil nějaký ten koment. Inu.. HIMYM je taková nová verze populárních Přátel. Celému seriálu vévodí budoucí pojem Barney Stinson v podání Neila Patricka Harrise. Nebýt jeho, tak se asi seriál už dávno topí v podprůměrnosti. HIMYM je pro mě dobře strávených 20 minut každé úterý, když vyjdou titulky. Bohužel už časem dochází nápady a je dobře, že seriál devátou sérií končí. Těším se na spin-off. 1-4 série - 100%, 5 série - 80%, 6-8 série 70%, 9 série zatím 90%. When I get sad I stop being sad and be AWESOME instead. True story! EDIT: Přišel poslední díl a já jsem v rozpacích. Na jednu stranu jsem si pobrečel, protože jsem nad tím seriálem proseděl 9 let a ten závěr je hodně dojemný, ale jako ten konec... Ten jsem trochu nepobral, ačkoliv jsem to tak trochu v duchu tušil, že k něčemu takovému dojde. No nic, 9 let jsem nad tím seriálem strávil a jsem za ně hrozně rád. Každý příběh holt jednou končí a já na tenhle budu do konce života vzpomínat jenom v dobrém.

Hvězdná brána: Atlantida

Hvězdná brána: Atlantida (2004)

Tento seriál se dá popsat 5 slovy: Radek Zelenka a Rodney McKay". Nic víc není potřeba. "Já... já s ním nebudu dělat! Já už se na to můžu vysrat! To je úplně.."

Westworld

Westworld (2016)

Jestli jsem se v první sérii Westworldu v něčem ujistil, tak je to fakt, že Jonathan Nolan je schopen vám každým jeho dílem (ať to byl Prestige, Interstellar nebo teď Westworld) otevřít pandořinu skřínku. Obrovskou a nikdy nekončící, která s vaší hlavou zatočí tolikrát a tak moc rychle, že už v podstatě jenom čumíte s otevřenou držkou dokořán a nemůžete uvěřit, co se před vaším zrakem děje. Westworld se rozjížděl sice pomaleji, ale v posledních pár dílech nabral takový spát, který jsem ještě nikdy v žádném seriálu nezažil. Ne, nepřeháním. Téměř dokonalý seriál, kterému momentálně nic nešahá ani po kotníky. Snad si tu kvalitu udrží i v dalších sériích. Zatím čistých 100%.