Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Dokumentární

Oblíbené herečky (10)

Drew Barrymore

Taková srdeční záležitost, Josie z Nepolíbené spolu s Michalem Vartanem mě těžce oslovila (každý má takové období snění o učitelích, no ne?:). Ale jde o mnohem víc, Drew je prostě hrozně sympatická osůbka, která září už od příletu E.T.. Obzvláště se mi líbila v roli zmatkářky z 50 x a stále poprvé a v Everybody's fine, ale ráda se podívám i na hudební kus jako Music and Lyrics nebo hořkou komedii He's Just Not That Into You. Ale asi navždy mi utkvěl obraz malé blondýnky s copánky, kterou v ní pořád částečně vidím.

Anne Hathaway

Ošklivka z Deníků princezny?Ano. Ambiciózní novinářka v Ďábel nosí Pradu? Ano. Alenka v říši divů či dívka s Parkinsonem? Stále ano, to je Anne Hathaway. Všechny její role jakoby spojoval určitý osobitý rys mladé nespoutané dívky, které si vše dělá po svém, někdy ne úplně konvečním způsobem a to se mi právě na Anne hrozně líbí. Když hraje, tak hraje úplně naplno a úplně přirozeně, že mám pocit, jako bych ji znala.

Rachel McAdams

Tak s Rachel to nebyla tak úplně láska na první pohled...spíš až na druhý, kdy jsem si uvědomila, že si podvědomě vybírám filmy, kde hraje:) Nicméně Rachel je skvělá do srdceryvných dojáků jako Notebook nebo Time Traveler's Wife. Asi bych si jí ale nedokázala představit v nějakém válečném dramatu, je na to moc roztomilá.

Scarlett Johansson

Tak tady jde hlavně o osobní sympatie...Scarlett mi přijde taková hrozně mladičká a nevinná, že ji prostě člověk nemůže nezbožňovat:) Líbila se mi hodně v Ostrovu s Ewanem McGregorem, potom v Králově přízni, Až tak moc tě nežere nebo v Prestige.