Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (149)

plakát

Pozadí událostí (2022) (seriál) 

Nejlépe z celé minisérie vyčnívá úvodní titulková scéna s klíčníkem. Zbytek je jedním slovem bizár. Poslední 4. díl je opravdovým uměleckým vyvrcholením. A abych použil slova jedné z postav - proděkana Mrkvičky - "Mě už je to všechno jedno! ňaňaňa, blebleble, ňaňaňa."

plakát

Léto s gentlemanem (2019) odpad!

To je dokument o čem? Napadaj mě jen sprostá slova.

plakát

Zákon gangu (2008) (seriál) 

Sledovat vymaštěný umaštěnce se mi vážně nechce. Hlavní postava sem tam vyprázdní zásobník, nebo vykuchá jiného umaštěnce z cizího gangu, aby hned poté nevštívil svého synka ležícího v inkubátoru. Večer si pak sedne a filozofuje nad zápisky svého zesnulého otce (bývalého prezidenta všech vymaštěnců). V otřesném scénáři se sem tam vyskytne nějaký povedený vtípek, proto jedna *.

plakát

Výroba potravin (2012) (seriál) 

Absolutně nezajímavým způsobem ukazují jak vyrábí ty největší srágory v Kanadě. "Teď tam dáme 150kg vajec", a nalijí tam žlutou sračkovitou melanž. Nejotřesněji vypadali ty cookies s modrou polevou a duhovým zdobením. Dobrou chuť Kanado!

plakát

Westworld (2016) (seriál) 

Vydržel jsem pět dílů. To je pět hodin neskutečně vleklého děje, proložený přestřelkama, u kterých víte jak dopadnou. Co mě však nejvíc deptalo, to byly rádoby filozofické rozmluvy s výtvory v podání dvou hlavních vývojářů. Anthony Hopkins chvílemi vypadá že na placu usne. Zajímavá myšlenka, naproti tomu mizerná forma.

plakát

Joker (2019) 

Výbornej Phoenix, elektrizující atmosféra .... tečka. A příště se mám těšit na co? Dvouhodinový kousek, jak Bolek a Lolek pátrají ve Wroclawi po svém biologickém otci, aby ve finále zjistili šokující odhalení, že nejsou bratři? Takže se zeptám - "Čo vy si predstavujete pod takým slovom - absúrdný"?

plakát

Barvy (1988) 

Jakoby herci nevěděli co říkat. Místy to vypadá jak improvizace. Nejvíce však rvou uši debilní dialogy gangsterů. Tohle dílko prostě nemělo vzniknout.

plakát

Tygr a drak (2000) 

To jsem netušil, že když začne bojovník rychle kmitat nohama, tak se vznese na střechu. Zasmál jsem se, a možná bych vydržel i tyto trapné skákačky a hopsačky, kdyby měl film nějaký děj. Ukradli meč - dej mi ten meč - okamžitě vrať ten meč - to jako vážně? Můj šálek kávy je třeba rok poté natočený korejský film "Musa Válečník".

plakát

Zázračný nos (2016) (TV film) 

Nechápu proč kydat na českou kupu pohádkového hnoje dovoz ze Slovenska. Rozvleklý děj, toporní herci tragický dabing. To je jen hrubý výčet do očí bijících nedostatků. Scéna s hajzlbábou před středověkým WC dokládá zoufalost a prázdnost děje.