Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (7)

plakát

Země zítřka (2015) 

Neocekavejte prilis a uzijete se prijemnou nehloupou oddychovku. 70%

plakát

God's Pocket (2014) 

Povídky malostranské po americku.

plakát

Síla života (2014) 

Roadmovie, ano, ovšem celkem neobvyklá. Tempo udává vůz tažený 2 mezky. Pokud nechcete strávit večer u filmu střídajícím scény v rytmu videoklipu, mohla by to být vaše volba. 70%

plakát

Angel-A (2005) 

Luc Beson ve své povětšinou lepší podobě...

plakát

Kiss Kiss Bang Bang (2005) 

Romanticka komedie riznuta ne vzdy priznanym detektivnim beckem nebo naopak, obcasne prime odkazy se daji chapat jako hold bezejmennym delnikum tohoto zanru. Najdeme tu vsechno, krasku, davnou lasku, sympatickeho joudu ve viru okolnosti i drsnaka, kteremu muzeme az do konce hadat jeho orientaci a samozrejme nechybi padouch, penize, ani obet. Tenhle mix neni tak nestravitelny, jak by se mohlo zdat. Jednotlive odstiny jsou davkovany ve spravnem mnozstvi a s temer presnou intenzitou. Tezke rozhodovani mezi 3 a 4 hvezdickami. Nakonec 3 kvuli ne uplne vyuzitemu potencialu, nicmene temer jiste potesi a neurazi.

plakát

Naprosto osvětleno (2005) 

Zacina to jako prijemna a vtipna road movie, ale pak se bohuzel vtipy vycerpaji, vypraveni se rozplyzne kamsi smerem k romantickemu patosu a ukrajinske realie v ceskem prostredi tomu jiste na verohodnosti nepridaji. Prvnich 30 min. si doprejte, pak muzete klidne vypnout a neztracet dalsi cas. Stane se zhruba to, co ocekavate, a mozna neco navic, ale rozhodne necekejte, ze vas to obohati.

plakát

Černý prapor (1958) 

Vyprava bozi, ale v roce 1958 se nemuselo filmem nic sdelovat? Dobre pochopil jsem, ze LE je spolek nicemu a kdo se k ni prida a je ochoten podstoupit katarzi, nemusi byt zatracen. Prekvapive postradajici ideovou masaz.