Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dokumentární
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný

Deníček (1)

Neuvěřitelná demence a absurdní hodnocení v prvních 100. nejlépe hodnocených filmů

Takže dnešní exkurze do místního žebříčku nejlépe hodnocených filmů mě donutila zapsat premiéroví příspěvek do svého deníčku. nebudu ospravedlňovat moje vlastní hodnocení, ale vypíšu jen ty nejvíc do očí bijící tituly.

 

1. film, který mě doopravdy namíchl a vlastně i může za to, že jsme se rozhodl to napsat. 9. celkového pořadí a na něm aktuálně pohybující se Nedotknutelní (http://www.csfd.cz/film/306731-nedotknutelni/). Kdysi jsem ho viděl s holkou v kině a kdybych nevěděl, že po filmu bude sex, tak bych fakt odešel po dvaceti minutách. Osobně jsem si prožil ledasco s ilegálními látkami a moc dobře vím, co to s lidmi umí a jak moc je to mění. opravdu si kurva někdo vážně myslí, že by nějakej zazobanej běloch dovolil černýmu feťákovi se o něj starat s tím, že mu snad předá nějaká svá životní moudra??? to doopravdy není reálná možnost. spíš ho bude ten feťák do konce života okrádat o vybavení bytu, aby si měl za co pořídit fet. to je realita. opravdu si myslíte, že umírající vzdělaný běloch bude vtipkovat s feťákem o své nemoci??? Podívejte se do své duše a pak mi řekěnte, jak by jste to zvládaly Vy... no a na konec jeden z největších vtipů celého filmu: Není to černoch, ale hispánec!!! to už jsem nepokrytě řval smíchy na celí kinosál, ale zrovna ve chvíli, kdy byly všichni ticho... hold trapas. kdo ví, jakej je mezi černochem a hispáncem rozdíl mě určitě chápe, ale ostatním to hold nedošlo. i když... když může hrát domorodého indiána Johny Depp...

 

2. aktuálně 16. v pořadí nejlépe hodnocených filmů Rivalové (http://www.csfd.cz/film/301401-rivalove/). Super extrémně macho film. který je přeplnění oktany, sexy správňákama a hlavně vykrádání Le mans (http://www.csfd.cz/film/25743-le-mans/). Někdy mám pocit, že tady všichni hodnotěj podle uživatelů s největším počtem bodů. trapné, kýčovité, konzumní a hlavně z dob, kdy formule ještě byla zajímavá a potřebovali natáhnout příznivce pro nadcházející sezónu, kdy došlo opět ke změně pravidel a formule se stala nudou. 

 

3. aktuálně 20. nejlépe hodnocený film Temný rytíř (http://www.csfd.cz/film/223734-temny-rytir/) důkaz o především konzumní většině místních uživatelů. "Wau, hraje tam samá Hollywoodská špička! Wau, natočil to Nolan! Wau, Napsal to se svým bráchou!" tak asi takhle nějak to většina hodnotila. znásilnění původního příběhu ve jménu vydělání co největšího počtu peněz. Z batmanovského super auta udělali káru na steroidech, z Batmana udělaly tajuplnýho hrdinu, kterej mluví jak já po dvoudenním koncertě, z Alfréda udělaly černocha, z Jokera totálně vymaštěnýho kreténa, kterej mluví jako masochystickej úchylák, když má před sebou svázanou patnáctku... no prostě děs a hrůza, při který se musel Burton otočit v rakvi na břicho, aby na to nemusel koukat. 

 

4. aktuálně 44. film nejlépe hodnocených Zachraňte vojína Ryana (http://www.csfd.cz/film/8652-zachrante-vojina-ryana/). Tak tahle slátanina má s realitou jen velice málo společného a tak vysoké hodnocení si vysvětluji jen tou dokonalou řemeslnou prací v bojových scénách. ostatně za to dostal *** ode mně.

 

5. aktuálně 47. v pořadí těch nelépe hodnocených filmů Počátek (http://www.csfd.cz/film/254156-pocatek/). "Wau, natočil to taky Nolan! Wau, Hraje tam druhá půlka hollywoodský smetánky." Opětovná demence místních uživatelů. Mé osobní hodnocení je hlavně protože nesnášim DiCapria a Gordon-Lewith je na tom ještě hůř. pro mě opět nepochopitelně nadhodnocenej film, kterej nemá moc co dělat v první 100. natož pak v první 50 těch nejlepších filmů. 

 

6. Aktuálně 60. v pořadí nejlépe hodnocených filmů a asi taky jedinej film, kterej bych moc moc rád viděl v prvních 10 filmech. Četa (http://www.csfd.cz/film/8759-ceta/). Tak tady absolutně nechápu tak malí hodnocení po 31 583 hlasování... pro mě jakožto člověka s rozsáhlými znalostmi o Vietnamské válce opravdu ten nejlepší film, kterej jsem z tohoto konfliktu kdy viděl. bez patosu, bez patriotismu, sirově, reálně a s detaily, kterých si spousta lidí vůbec nevšímá. kam se sere nějaká posraná Apokalypsa, romantická a poetická a vysoce artová. tohle je rozhodně nejlepší válečnej film všech dob!

 

7. aktuálně 66. nejlépe hodnocený film Million dollar baby (http://www.csfd.cz/film/182363-million-dollar-baby/). jeden z největších rasistů Hollywoodu vzal námět ze života nejlepší boxerky své doby a udělal z ní bělošku... chápete to? víc netřeba dodávat.

 

8. aktuálně 70. nejlépe hodnocený film Dokonalí trik (http://www.csfd.cz/film/223160-dokonaly-trik/). Dokonale zamaskovaný své vlastní obětavosti ve jménu nejdokonalejšího varietního triku??? vážně??? polonahá Johansonka ten film vytáhla na **, ale jinak je to fantaskní slátanina o klonování za pomoci Teslova generátoru. fakt jakože vysoce nekvalitní námět, kterej je kvalitně zpracovanej, ale tak předpovídatelnej, jak jen to jde. 

 

9. aktuálně 75. nejlépe hodnocenej film Warrior (http://www.csfd.cz/film/234462-warrior/) další příšerně macho film, kterej je narvanej testosteronej, až z toho dámy vlhnou, páni si připadají méněcenní a ti, kteří v hlavě mají nasráno začnou chodit do posilovny, aby byly taky tak hezky macho, až je bude jejich partner šukat do zadku. radši vyvolám hospodskou rvačku, kde jde o život a pořádně si zařádím když budu tu hospodu vynášet ze dveří, než čumět na takoví sračky.

 

 

10. Aktuálně 83. nejlépe hodnocený a zároveň uzavírající moje peskování, Prokletý ostrov (http://www.csfd.cz/film/235492-proklety-ostrov/). Tak že mysteriózní thriller od Scorseseho jó??? tak to spíš totální slátanina v hlavní roly s trotlem, kterýmu nevěřim ani tu trapnou kravatu, ani ten drsňáckej výraz, ale ani tu zápletku, která je tak mysteriózní, až je prostě neuvěřitelná. tísnivá atmosféra na Skále je fakt znát, ale není to prostě uvěřitelný. je to jen další možnost, jak znásilnit jedu z dominantních "památek" USA za vidinou zisku. 

 

no a tím bych zatím ukončil svých 9 hatingů a jeden jediný chvalozpěv na téma: "Neuvěřitelná demence a absurdní hodnocení v prvních 100. nejlépe hodnocených filmů". chápu, že mnozí nebudou souhlasit, ale to je taky jediný, co vám zbývá :D 

 

závěrem bych rád dodal: Nasrat na konzum, nasrat na komerci, nasrat na Hollywood. Vytáhněte si ty hlavy z prdele a čumte na ty filmy vlastníma očima. Nehodnoťte je podle okolí, nebo svých kamarádů, ale jen podle vlastního vědomí. pokud vám i pak u výše zmiňovaných vyjde vetší počet hvězd, lituju vás. (Četa je samozřejmě výjimka, která potvrzuje pravidlo.)