Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Western

Recenze (120)

plakát

Glory (2016) 

Tohle není jen zrcadlo Bulharské společnosti. Poté ,co koncem 80 let globální protektor nainstaloval za železnou oponou jemu sloužící loutkové režimy se již může jen pořádně chechtat a prostřednictvím svých slouhů tu a tam předat vyznamenání za film potvrzující jím propracovaně docílenou realitu. I u nás v ubohém nikam se neposouvajícím a tonoucím Česku pobíhá spousta Julií Stajkovovových. Je jich plno a jsou všude vidět. Ale nebojte, kdyby v náhodou budoucnu lidé prozřeli a nechtěli hrát tyto role, budou tyto posty nahrazeny umělou inteligencí.

plakát

Bod varu (2021) 

Pro mě je filmová restaurace s jejím šéfkuchařem doslova  synonymem pro nezdravou zchátralou a dekadentní západní společnost, ve které nic pořádně nefunguje, a která stejně jako hlavní hrdina padá na držku.

plakát

Mulholland Drive (2001) 

Jedna hvězda za temnou neproniknutelnou atmosféru a druhá za démonickou Lauru Harring.  Jinak jsem měl během sledování spíše nepříjemné pocity, které mívám ve zlých snech , a které mi bránily ponořit se hlouběji do poselství a smyslu filmu. Již nechci být u sledování filmu nikdy takto psychicky "zlynčován" a tomuto autorovi dávám doživotní ban.

plakát

K zemi hleď! (2021) 

Od časů Vrtěti psem konečně opět nastaveno zrcadlo , ve kterém hnusná americká prdel světa odkrývá svou skutečnou podobu.

plakát

Akce Bororo (1972) 

Hapkův titulní nářez a několik doslova prorockých a nadčasových replik nesoucích poselství o naší nevědomé civilizaci vdechlo tomuto snímku věčný život.

plakát

Zhoubné zlo (2021) 

"Sakra, proč volám policii... a vůbec ... where is my mind ?!" :-)) Kopec srandy za 4 hvězdy.

plakát

Já, Tonya (2017) 

Velmi syrový a zároveň dle mého velmi uvěřitelně zpracovaný příběh americké sportovkyně z čeledi "Rednecků", který tak pečlivě vykresluje krasobruslení své hrdinky na ledě a zároveň její hnusobruslení v osobním životě.

plakát

Zvětšenina (1966) odpad!

Namistrovaná intelektuálská zbytečná sračka.

plakát

P.K. (2014) 

Naoko sebemrskačská pestrobarevně kýčovitá indická pohádka.