Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Drama
  • Pohádka
  • Akční

Recenze (4 574)

plakát

Orion a tma (2024) 

Docela hezký příběh, sympatické postavy, dětské vidění světa. Ale vyprávění trochu drhlo, humoru bylo méně než bych chtěl, animace mě úplně nenadchla. Příjemný ale průměrný animovaný film.

plakát

Polda - Dokonalý výhled (2024) (epizoda) 

Případ mě příliš nezaujal,  více naděje jsem vkládal do setkání. Oceňuji ale zajímavé herce ve vedlejších rolích, až tedy na slečnu z recepce. Ta byla hodně nepřesvědčivá. Závěr mě ale potěšil,  skutečně to byl dle očekávání vrchol dnešní epizody. Podle ukázek je navíc snad na co se těšit v příštím dílu, hlavně kvůli obsazení.

plakát

Polda - Jeleni neumějí střílet (2024) (epizoda) 

Tento díl spadl spíše do průměru. Okruh pachatelů byl opět úzký a tedy se vylučovací metodou rychle smrskl na minimum. Poté stačilo počkat na jediný důkaz. Humoru bylo pomálu, hlavním motivem se stal vztah Břízy s docentkou. Zde se objevil i vtip. Videa a recenze byly trochu přehnané, ale pobavily, včetně jejich trochu křečovité pointy.

plakát

Polda - Konec (2024) (epizoda) 

Poslední Polda. Nostalgie. Celým dílem se vine motiv Břízova odchodu a zcela zastiňuje případ. To není úplně na škodu, protože kriminální složka byla vždy spíše na druhé koleji. Hudební podkres byl opět dokonale padnoucí. Rozloučení bylo důstojné a mnohdy emotivní. Skončil kvalitní a kvalitně obsazený seriál. Covid na konci mi trochu zvedl náladu.

plakát

Polda - Křídla spravedlnosti (2024) (epizoda) 

Bříza je zpět a tým kolem něj kompletní. V podstatě úplně. Jsem ale zvědav, jak si povede Andrej,  také asistentka Mráze vypadá zajímavě. Případ byl docela fádní, okruh pachatelů velice úzký a vyřešení trochu náhodné. Narážky na prostředí tvorby seriálu v seriálu byly občas vtipné, závěr s kulkami nejvtipnější. Důstojné pokračování seriálu, na které jsem se těšil, ale víceméně průměr. I tak hodlám sledovat další díly.

plakát

Polda - Mistrovské dílo (2024) (epizoda) 

Starý dobrý polda je s tímto dílem série zpět. Tedy kriminálka dost průměrná, vztahy a vtip nadprůměrné. Řešení případu bylo dost mimo mísu, postupy kriminalistů za hranou a důsledky neznáme. Ale hlášky, osobní vazby a jejich dymanika tomu dají zapomenout. Odlehčená kriminálka, jakou jsem měl v předchozích epizodách rád.

plakát

Polda - Odpal (2024) (epizoda) 

Žáby jsou boží zvířátka. Fakt mě pobavily. Případ už tak zábavný nebyl. V ději se vyskytovalo tak málo postav, že dost brzy bylo patrné, kam směřovat vyšetřování. Vyšetřování je vůbec nejslabším článkem série. Nicméně tato parta je pro mě zdrojem odpočinkové zábavy.

plakát

Polda - Podvodníci (2024) (epizoda) 

Misto Břízy zaujal Andrej. Za zlého byl tedy Junior. Jsem rád, že se sešla tradiční parta, ale toto schéma moc nefungovalo. Břízy prostě bylo málo. Navíc "kouzelník Žito" opět ukázal, jak moc mu hraní nejde. Případ opět slabší,  závěr byl ale milý.

plakát

Polda - Série 6 (2024) (série) 

Tři a půl. Kvalita dílů byla kolísavá, kriminální složka spíše slabší, ale hlavní hrdinové a jejich životní peripetie mě vždy bavily. Hudební doprovod byl trefný a mě ty staré pecky sedly. Chválím původní obsazení. Rád někdy tento seriál zhlédnu znovu.

plakát

Polda - Sex, drogy, rock´n´roll (2024) (epizoda) 

Vltava a Orlík. Se bohužel nekonaly. Klasický návrat ke vztahům,  které těžce válcují kriminální případ. Kombinace partnerů mi úplně nesedí. Bavil jsem se, ale trochu mě mrzí, že Nebřenského se Čtvrtníčkem bylo málo. A když už tvůrci takto zavzpomínali, Orlík by se alespoň do podkresu také hodil.