Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Drama
  • Pohádka
  • Akční

Recenze (4 574)

plakát

Přesně ve dvě! (1983) (TV film) 

Nejen hity, ale také studiová bitka. Připomenutí písní Karla Gotta je fajn, ale zvolená forma nedává smysl.

plakát

Slunečná - Převzetí moci (2021) (epizoda) 

Když jsou vesničané tak hloupí a naivní, holt jim musí vládnout Pražák. Volby nezachránila ani Rumunka. Padla pusa, až to vyvolalo ducha a Džon si koupil nové boty. Příště někdo aspoň spadne ze střechy.

plakát

Doktor Martin - Už tě nechci vidět (2016) (epizoda) 

Milý Martin byl opravdu divný. Ale pobavil mě, stejně jako dveře v lese. A ten konec... No, nehodí se k sobě, ale uvidíme.

plakát

Slunečná - Dva rozvody v jednom (2021) (epizoda) 

Na stole dva rozvody v jedné rodině, jeden rozvod na oko a jeden rozchod na obzoru. To je majstrštyk nacpat to vše do jednoho dílu nekonečného seriálu. I tak přišlo autorům přirozené, že nejlepší řešení rozvodu je schovat rozvodové smlouvy. Jinak Pražáci sice asi umí vykšeftovat peníze, zato neumí žádné obyčejné práce. Proto je třeba vyměnit jednu baculku (která hrála i v Hol...), za baculku z vesnice. Která to odmítá. Rumunsko dnes opět perlilo. Objevil se duch a karty řídí vše. Příště prozradí, že i když je na botě krev, Džon žije.

plakát

Doktor Martin - Láska pod psa (2016) (epizoda) 

Přestože ne úplně vše bylo v tomto dílu k smíchu, vytěžili filmaři maximum. Dobře jsem se bavil u potíží s majitelkou (mrtvého) zvířete a hroznou oslavou, na druhou stranu tetička a malíř byli trochu mimo můj vkus.

plakát

Mumie (2017) 

Velkofilm s hereckými hvězdami nemusí nutně znamenat úspěch. Tak je tomu u moderní Mumie. Neříkám, že jsem se nebavil. Na druhou stranu mi přišel děj chladný a postavy mi nebyly příliš sympatické. Klidně se podívám znovu, ale aktivně tento film vyhledávat nebudu.

plakát

Koeficient užitečného muže (1989) (TV film) 

Soudruzi se moc nesnažili a ač je obsah filmu palčivý a dokonce stále aktuální, podali nám řídkou nevýživnou kašičku, unyle natočenou. Téma "Já jsem ředitel, mám moc a peníze, takže se mohu vyvinit" lze prolnout i do dnešní doby. Ovšem způsob natočení opravdu nezaujme, od děsivé hudby po zmatený děj k bezkrevným hereckým výkonům. Trochu emocí předvedla pouze Vilma Cibulková a to je málo.

plakát

Tichá msta (2017) 

Jeden z mnoha mstitelů, jen nemluvil. I tak vyšetřil, co potřeboval. Postupně se k němu přidávají dost nepochopitelně spojenci. Závěr klasika. Příběh má aspoň hlavu a patu, ale jedno podívání bohatě stačí.

plakát

Zločiny Velké Prahy - Lepší život (2021) (epizoda) 

Hodina plácání se v případu, z toho půlka vlastně mimo, o rodinných poutech. Pak jedna náhoda a to nejdůležitější na konec: Opět rodinná pouta. Na seriál se dá koukat, ale kriminálka je to jen na půl.

plakát

Polda - Měl jsem je všechny (2021) (epizoda) 

Bio versus porno. Další díl má pohodu, sice bez napětí a akce, ale stále s humorem. Sice jsem uvažoval o nižším hodnocení, ale závěr mě přesvědčil, že tento tým mě baví. Mráz opět bodoval.