Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Pohádka

Recenze (17)

plakát

Až na Severní pól (2015) 

Velmi příjemná podívaná, všechny složky vyvážené, krásná animace i zvuk. Rozhodně se nebude nudit, pobaví se i si něco odnese dítě předškolního věku i dospělý.

plakát

Osm hrozných (2015) 

Musí to být jen shoda jmen ve scénáři i režii. Tohle bylo buď nepovedené tarantinovské dvojče, nebo by měl mistr svůj na 60' plánovaný odchod ze scény poněkud urychlit. Takový sešup v kvalitě se jen tak nevidí. Nuda prakticky od začátku do konce, bez pověstného vtipu a nadsázky. Uměle natahované do nekonečna. Člověk si jen přeje, ať to utrpení skončí.. 2* jen z nostalgie a stále ještě úcty k tvůrci..

plakát

Špačkovi v síti času (2013) (seriál) 

Zbytečné a nepovedené megalomanství. Zase jednou se v plné nahotě ukázalo, jak ve zdejších podmínkách prostě takovéhle projekty neumíme. Čiší z toho amatérismus a snaha o bombastičnost ve výpravě za každou cenu. Kolik originálních snímků by za ty peníze udělalo pár mladých českých scénáristů a režisérů kdyby je dostali k dispozici.. Trešinkou na dortu trapnosti jsou pak hlášky "hustý" v každé druhé větě mladíka = ústředního hrdiny.. a harry-potterovské napodobeniny v podobě závodu na létajících kolech..

plakát

Dvanáct měsíčků (2012) (TV film) 

S velkou dávkou štědrosti při těch vánocích: 1* Maximálně za ty Měsíce, protože všechno ostatní je odpad na n-tou. Vojtek.. uff, kdy ten už pochopí, že herectví do vínku opravdu nedostal..

plakát

Skyfall (2012) 

K me velike litosti uz nejde o Bondovku, ale o az prilis standardni akcni pocin, postaveny na pasivnim odolavani zlu ve stylu prastareho Ramba.. Kde je ten sebevedomy az frajersky Bond, ktery byl vzdy o krok napred. Bond byla odjakziva pohadka s jasnym rukopisem. Ale tahle pohadka zda se konci.. Prumerne 3* hodnoceni je jen mym poslednim zbytkem nostalgie .. pri uprimnem porovnani s vetsinou z predchazejicich 22 vydani by byl vysledek toho triadvacateho jeste mnohem mnohem horsi...

plakát

Železná lady (2011) 

Film jako by se nemohl rozhodnout, je-li hranym dokumentem, nebo filmem s vlastni dejovou linkou a pribehem inspirovanym zivotem MT.. Jen se naladime na filmovy pribeh zestarle, nemocne, politicky suzovane psychickou poruchou, ktera se vyrovnava se svym osudem, uz jsme nuceni se prepnout a sledovat dokumentaci 70. a 80. let temer dle produkce BBC. Tahle rozpolcenost je na vyslednem dojmu hodne znat a jen excelentni vykon Meryl Streep, popravu oskarovem, ho u mne posouva na 3*..

plakát

Kameňák 2 (2004) odpad!

'Co to bylo?' ptal jsem se sam sebe, kdyz beh reklamy milosrdne ukoncil tuhle hruzu.. Odpoved neznam. Ani ted ne... Proc jen nevypli proud?

plakát

Kameňák (2003) odpad!

Kazde slovo komentare je zhola zbytecne.. Slova nedokazou vystihnout tu hruzu, kterou clovek vidi. Je to proste Troska v tom nehorsim co tohle jmeno muze divakovi nabidnout.