Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Akční
  • Animovaný

Oblíbené seriály (8)

Zoufalé manželky

Zoufalé manželky (2004)

Zoufalky jsou úžasné. Manželky z ulice, které společně prožívají různé nástrahy života, trapasy a zkrátka situace, které je přivádí k zoufalství. Výborné herecké obsazení. Tento seriál by měl přilákat a bavit každou ženskou :)

Dexter

Dexter (2006)

Dexter, tento seriál je úplně něco jiného, než tu doposud bylo. Napínavý od prvního dílu do posledního. Podíváte se na první epizodu a pak zvládnete vidět třeba celou sérii v kuse a pořád Vás bude stejně intenzivně zajímat jak to celé dopadne a co se bude dít dál. Dexter nemá chybu!!! Mě si tento seriál získal na 10000% procent. A ty hlášky a zamyšlení co v seriálu zaznívají jsou uplně že WOW!

Upíří deníky

Upíří deníky (2009)

Nejlepší věc o upírech co znám. Krásní a nadaní herci a takové to tajemno, které k upírům prostě patří, dělají tento seriál opravdu moc dobrým. Líbí se mi jak se prolíná současnost s minulostí a taky osudy hlavních hrdinů, co zažili a zažívají. Hlavně bych ale chtěla vyzdvihnout herecký výkon Niny Dobrev, která bravurně zahrála dvojroli coby hodná mladá slečna Elena Gilbert ochotná všem pomoct a se sklonem obětovat se pro záchranu svých nejbližších a na druhou stranu jako Katherine Pierce, zákeřná, intrikánská velmi stará upírka z minulosti, které záleží pouze na sobě samé. Když se na seriál díváte, tak Vám začne po čase připadat, že Elenu a Katherine hrají dvě různé úplně jiné herečky a přitom je to úžasný výkon jedné mladé krásky jménem Nina Dobrev. Palec hore!! Co se týče Katherine Pierce tak je to neuvěřitelně charismatická postava, která má velké kouzlo, nepochybně zásluhou již zmiňované slečny Dobrev.

Chirurgové

Chirurgové (2005)

NEJLEPŠÍ, ÚŽASNÍ, SKVĚLÍ, LUXUSNÍ, DOKONALí, ORIGINÁLNÍ, FASCINUJÍCÍ, a ještě jednou NEJLEPŠÍ! Chirurgové! Seriál z lékařského prostředí o vztazích těžce pracujících lidí. Samozřejmě uvidíte i mnoho zajímavých operačních zákroků, zranění a lidských osudů, které se odehrávají nejenom v nemocnici v Seattlu. Pro všechny herce klobouk dolů, protože dělají seriál dokonalým, skvěle propracované charakteristické vlastnosti postav a bezkonkurenční hlášky nejenom doktorky Cristiny Yangové. Takže chirurgové ode mě mají jednoznačně pět hvězd, protože jsou NEJLEPŠÍ!

Vampire Knight

Vampire Knight (2008)

Tajemný a kouzelný seriál o upírech a mladé dívce Yuuki. Krásně animovaný a opředený zvláštním tajemnem. Myslím, že tento seriál stojí za shlédnutí. Vyzdvihla bych moje oblíbené postavičky jako je Maria Curenai, Zero a Kuran Kaname. Moc pěkné! A abych nezapomněla, hudba je taky výborná.

Koruna

Koruna (2016)

Bůh ochraňuj královnu!