Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (67)

plakát

Super Mario Bros. ve filmu (2023) 

Fakt jsem si přál aby se mi to líbilo. Svět který stvořilo Nintendo a hry s Mariem miluju, film je doslova nabitý odkazy na toto herní universum. Jenže jsem se nudil. Bohužel je vidět že film cílí na dětské publikum, děj je prostý a kromě spousty barevné akce bohužel nemá co nabídnout.

plakát

Pixely (2015) 

Komedie kde se nezasmějete a nejlepší jsou na ní závěrečné titulky.

plakát

Déšť (2014) 

Zábavná alegorie , která krátká stopáž svědčí.

plakát

Kanec kastrát (2014) 

Odvážný námět a povedené audiovizuální provedení, které však trochu shazuje záměrně šokující pointa.

plakát

Zloba - Královna černé magie (2014) 

Což o to, pohádka je to vizuálně krásná, Angelina si svoji roli patřičně užívá. Bohužel jako celek je to trochu nudné. Škoda, mít tohle celkem zajímavé převyprávění notoricky známého příběhu v rukách někdo schopnější, který by si lépe ohlídal scénář, mohl vzniknout film, na který po zhlédnutí hned nezapomenete.

plakát

Lesní duch (2013) 

Pokud někdo u tohoto filmu naletěl na tvrzení, že jde o nejděsivější film všech dob, tak chápu, že mohl být zklamán. Pro mě osobně je Evil Dead verze 2013 pěknou poctou klasice, kterou mám rád. Ano, chyběl humor, ale vůbec mi to nevadilo. Proč točit znova to samé. Autorům se podařilo zachovat atmosféru, a díky R-kové přístupnosti se nebáli přitlačit na pilu (doslova). Pro mě osobně velmi příjemné osvěžení v hororovém žánru. Fede Alvarez poté co překvapil svým krátkým filmem, opět dokazuje, že je zručný filmař, který má co nabídnout.

plakát

Sbírka vůní (2013) 

Pěkně vystavěný příběh nabízející depresivní, ale přesto poutavý náhled do života obyčejný chudých lidí v zemi východní Evropy jenž by mnozí hledali na mapě s obtížemi. Příběh je nepatrnými náznaky posouván až finálnímu rozuzlení, které nám odhalí víc než jen původ oné sbírky vůní.

plakát

Škoda lásky (2013) (seriál) 

1. Škoda lásky: Ta jedna hvězdička je za Petra Píšu a Zoru Valchařovou-Poulovou jakožto neokoukané a zajímavé herecké tváře. Bohužel po celý film jsem se v duchu za tvůrce styděl a skoro jsem nevěřil že je pod tím podepsán Hřebejk a spol. Těch 60min trapného přehrávaní a nesmyslného děje bylo k neukoukání. Po shlédnutí nových dílů hodnocení zvyšuju na tři. Celá série je hodně nevyrovnaná, ale bylo by škoda ji odepsat kvůli několika dílům.

plakát

Hranaři (2011) 

Hvězdička za hudbu, která byla jediná povedená.