Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Oblíbené filmy (7)

Svěrací kazajka

Svěrací kazajka (2005)

Mistrovské dílo! Film, u kterého jsem se nenudil ani jednou. Naopak, tento snímek je velmi povedený svou originalitou. Už jen to cestování v čase v oné svěrací kazajce. Film se z počátku může někomu jevit jako "slabší psychohoror", který nemá ani hlavu, ani patu. Po takové třetince začne film rychle nabírat grády, že vás nepustí ze židle. Děj začne být totiž dost napínavý a taky se na scéně začne objevovat krásná Keira Knightley....

Osudový dotek

Osudový dotek (2004)

Tento film patří mezi mé oblíbené, opravdu promyšlený scénář s hustou atmosférou. Mladý chlapec zdědí po svém otci řekneme jakousi "nemoc", kvůli které si nemůže vybavit jisté momenty. V dospělosti najednou zjistí že se může vrátit v čase právě do těch osudových momentů v dětství, které si nepamatuje a tím ovlivnit budoucnost . Jenže jaká varianta je ta nejlepší? Co změnit a co ne? První pul hodinu mi běhal mráz po zádech, zbytek filmu už v jakémsi dobrodružném napětí, jak se rozhodne.

V jako Vendeta

V jako Vendeta (2005)

Pro mě jeden z nejlepších filmů podle komiksu. Méně akce, ale zato více smysluplných a inteligentních dialogů od hlavního hrdiny Vendety. Totalitní atmosférou to jen přetéká, a do toho velmi mazaný muž v masce, který prahne po pomstě a dosažení spravedlnosti.