Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

The Wire - Špína Baltimoru

The Wire - Špína Baltimoru (2002)

Tento seriál by nemusel nikdy skončit, vlastně neskončil, ale pokračuje. Nájezd, než jsem se do toho trochu dostal, byl slabší, ale pak mě to opravdu chytlo. Proto je těžký říct, která řada byla nejvychytanější, teď bych řekl, že pátá, ale musel bych se na celý komplet podívat znovu, což nevylučuji. Nej postava: Omar jednoznačně, dále Bunk, Snoop, Bodie, McNulty, Kima a samozřejmě Lester. Ovšem každá postava měla své světlejší, i slabší chvilky, takže tento výpis není úplný. Navíc se mi líbí, že jak někdo skončí, tak na jeho místě je vzápětí někdo jiný. To mě potěšilo především ke konci, jak už mi bylo jasné, že jedna postava to prostě nedá, ale pořád jsem doufal, že jo, však to nemusí být úplně realistické, ani život není. A říkal jsem si, že jestli bude po ní tak na těch posledních pár dílů kašlu a zkouknu to někdy později... No do pěti minut bylo po ní, ale naštěstí mě to neodradilo a někdy dál tam byla postava, jenž byla vlastně hodně podobná. A nej scéna? No nejspíš "fuck" scéna.

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

"I did it for me. I liked it. I was good at it. And I was really, I was alive," Našlápnutý seriál a jeden z nejlepších, co jsem kdy viděl.

Dexter

Dexter (2006)

Nějak se mi nezdá, že by jsem ještě k tomuto dílku nepsal komentář. Nicméně mám za se bou již sedmou sérii a jde to s tím seriálem trochu z kopce. Nej série byla pro mě 4., myslím. V sedmé sérii již trochu sere na svůj kodex, nebo se mu to spíš vymyká z rukou, nicméně tím pro mě trochu ztrácí své kouzlo. Jinak opravdu chytlavý seriál. // Tak a je konec 8 řad. No pak už to ani nebyl Dexter, ale nějaký depresivní sráč. Přesto tenhle seriál získal můj obdiv a především a hlavně Michael C. Hall v roli Dextera. Přestože poslední řady už mě tak netahaly za koule, ale smekám.

Misfits: Zmetci

Misfits: Zmetci (2009)

1.sezóna: zajímavá a koukatelná věc. Super hlášky a docela mě to dostalo, ale ne hned ze startu. melounfucker 79%. 2.sezóna: pro mě o dost lepší oproti jedničce. Scéna vystřižená jako z King Konga (Co tu dělá gorila v převleku za gorilu), nebo porod mimozemšťana mi způsobily krátkodobé záchvaty. Tudíž 92,5%. Jinak Heroes jsem nesledoval, tak nemohu srovnávat. // 4. řada už nebyl takový nášup, pár dobrých fórů, ale už tomu chybí ten grif. A navíc ten konec, ten si říkal o další pokračování. 65%

Californication

Californication (2007)

Motherfucker pozn.: po sedmé řadě jsem chtěl upravit tenhle koment. Myslím, že netřeba.

Městečko South Park

Městečko South Park (1997)

Celkem ojedinělá věc své kvality, která mě nadchla především krutýma hláškama. South Park má své houzlo, asi ho někdy pojedu navštívit. .......... Po 20té serii: jo je to jiné, ale asi tvůrci rostou se mnou. Ačkoli ta poslední nuž byla trochu jiná.