Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (78)

plakát

Darwinovy ceny (2013) (pořad) odpad!

Nic horšího jsem v životě neviděl!! Akorát předchozí pořady od stejného autora aspirovaly na podobně ubohou tvorbu. Tenhle člověk prostě tráví dny tím, že sedí u počítače a sleduje videa, kde se někomu něco nepovedlo, pak to dá dohromady a rádoby chytře se do těch lidí obouvá. Moderátor sám nepobral víc rozumu než aktéři v jeho sestřizích, což jenom dokládá jeho ubohá potřeba přiživovat se na lidském neštěstí, ale ve chvíli kdy hodnotí člověka, který přeletí na motorce přes řídítka na mořské pláži tak, že byl hloupý protože nevyjel mírnou stráň po pravici (kde je jen tak mimochodem mezi pláží a mírnou strání dobře tři čtvrtě metrový stupeň) ... Cacák pravděpodobně nikdy nejel ani na kole, když tohle plácne. Podobné "zasvěcené" soudy prezentuje snad v každém díle (minimálně v každém, který jsem viděl), ale co mě nejvíc vytočilo, byl díl, kde se nestydí hodnotit chlapíka někde v Indii, nebo podobném místě, který se pokoušel, sice bláhově, přejet na motorce po mostku přes který se valila voda z rozvodněné říčky. Ta ho i s motorkou spláchla a někdo, kdo ví alespoň trochu o proudící vodě si mohl všimnout, že dále po proudu pod mostkem neměl dotyčný ani nejmenší šanci na přežití a tenhle *ebílek, co pořádně sám neumí nic k tomu řekne, že jeho tělo ještě nebylo nalezeno, takže technicky ještě není mrtvý, proto ho můžeme v našem pořadu (kde nechce ukazovat lidi, kteří umřeli, ale přesto ho nazval Darwinovy ceny - což samo o osobě svědčí o autorově intelektu) uvést. Rozbít cacákovský hyeně za tohle a podobný výroky hubu!! Nemá ani špetku úcty k lidské tragédii a jestli někdo řekne, že si za to můžou samy svojí blbostí, tak si zaslouží taky!! Lidi proberte se!! Jsou hranice, které bychom měli ctít!

plakát

Stážisti (2013) 

Strašně milá a hřejivá komedie, která sice může být vnímána jako zjednodušující agitka, ale za to jak příjemně to na člověka zapůsobí si myslím, že si slušné hodnocení zaslouží. Člověk s průměrným IQ si jistě dokáže v hlavě srovnat co a jak ve skutečnosti asi je, ale náladu občas potřebuje zvednout každý.

plakát

Zkrat (2011) odpad!

Moc nevim za co dát aspoň jednu hvězdičku. Akční scény nuda!!! Nejdebilnější ze všech ta na pláži. Jak je tohle možný?!

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

První půlka bez chyby, druhá místama trochu ztrácela dech, ale celkově výborný film, jen ten konec mohl Tarantino trochu víc promyslet. Ne, že by byl snad špatný, ale trochu předvídatelný a podle mě odfláknutý. To jediné tomu chybělo, aby to byl naprosto dokonalý film.

plakát

Billy Elliot (2000) 

Velmi přesvědčivé a sympatické drama, kde se mi moc líbil Jamie Bell. Velmi hezky zpracované prostředí a nálada doby. A samozřejmě krásný film i tématem!

plakát

Stíhači Red Tails (2012) 

Pár lepších momentů, hlavně díky hercům jako Terrence Howard, ale spoustu průměrných a taky dost podprůměrných. Chybí tomu vtažení diváka do děje a silnější emoce podle mě.

plakát

Argo (2012) 

Vynikající film z žánru, který už dlouho nebyl tak dobře zpracován! Nemůžu snad nic vytknout, celou dobu jsem byl vtažený do děje, nikde jsem neměl dojem "tomu mám věřit? to si myslí,že jsem tak hloupý?" apod. Velmi věrohodně zpracované včetně kostýmů a vizáží protagonistů. Nemám moc co dodat.

plakát

Divoši (2012) 

Konec, nejdůležitější část filmu, ani jeden dost dobrý. Ex-SEALs, jedni z největších machrů ve svém řemeslu a tady jsou ztvárnění jako kluci co si hrajou s kuličkovkama?! Kamera hezká, střední část ušla, ale celkově nic moc. Nejlepší na celém filmu byl Benicio Del Toro, tohle je podle mě reálný ztvárnění jak charakteru, tak i představy skutečnýho gangstera včetně chůze, pohledů, způsobu mluvy prostě dokonalost aniž by se u něj muselo říkat, že je ex-cokoli, kdyby to náhodou někdo nepochopil.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Nebylo to špatné, ale v zásadě to nad vodou drží akorát několik postav, které dodávají dialogům správnou atmosféru a vyznění, jinak se prostě jenom čeká na strašlivou zimu, která je jinak na furt za velkou zdí, kde ale celkem úspěšně přežívá docela velká hrstka lidí, který ale tím, že žijí, tam kde žijí, musí být určitě špatný, všichni intrikují, nebo hájí čest a aby to nebylo málo, tak se pro jednodušší nátury šoupne jedna, dvě píchací scény - pro jistotu, když už by nezabrala rozmanitost národů a kostýmů, tak píchání zabere vždycky. Moc se mi líbí postavy Petera Dinklage a Maisie Williams, plus několik málo dalších.

plakát

Rebelka (2012) 

První asi třetina naprosto vynikající. Vtipná, nápaditá v dobrém tempu. Pak se to ale všechno tak nějak zhroutí do šedého průměru bez vlastního nápadu a všechno začne probíhat podle už dávno mnohokrát ohraných kolejích. Kdyby si to udrželo úvodní náboj, tak by to byl vynikající film.