Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Romantický

Biografie (3)

Ondřej Veselý (herec)

14.10.2012

Ondřej Veselý pochází z "operní rodiny". Prožil své dětství v Českých Budějovicích, kde je také od roku 2000 členem činohry a operního souboru JD. Na ostravské konzervatoři studoval hudebně-dramatický obor. Ondřeje můžeme v TV vidět v retro seriálu VYPRÁVĚJ, kde má zápornou roli Jaroslava Franze. Skoro dvoumetrový herec má… (více)

Lena Dunham (herečka / tvůrkyně / režisérka)

14.10.2012

Lena Dunham se narodila v roce 1986 v New Yorku. Její matka je fotografka a otec malíř. Na školu chodila v Brooklynu, kde se seznámila s herečkami z Tiny Furniture a z Girls. Vystudovala tvůrčí psaní na Oberlin College v roce 2008.Lena je talentovaná, co se filmu týče, po všech směrech. Píše si scénáře, režíruje a hraje. Její… (více)

Nolan Gould (herec)

06.07.2012

Nolan se narodil ve městě Columbus ve státě Georgie. Již od tří let účinkuje v reklamách. Jeho zatím neznámější role je Luke Dunphy v seriálu MODERN FAMILY, kde hraje hloupého syna Claire a Phila. Nolan je ale členem Mensy. Za roli v seriálu MF získal cenu Screen Actors Guild Award v kategorii nejlepší obsazení komediálního… (více)

Reklama