Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Romantický

Recenze (126)

plakát

Klub poslední naděje (2013) 

Tleskám. Dle mého "odborného" názoru je Klub poslední naděje film, který by měl získat několik Oscarů. Minimálka Jared Leto a Matthew McConaughey, kterým jsem to sežrala celý od začátku až dokonce. Strašně strašlivej doják, ale tak moc, že se to snad ani popsat slovy nedá. Bohužel nedokážu lépe vyjádřit mé nadšení z filmu. 5* (100%)

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Škoda, že Gatsby neoslovil filmovou akademii, protože pro mě je to film roku 2013. Absolutně nechápu, že si dovolí někdo něco kritizovat :D (ne jen si kritizujte, když jste blbý :D). Soundtrack výborný, o hercích a jejich výkonech, a to kompletně o všech, snad nemusíme ani diskutovat, další výborná byla výprava a tak bych mohla pokračovat do nekonečna. Tedy aspoň já to tak cítím a mrzí mě, že ostatní ne.

plakát

12 let v řetězech (2013) 

Příběh mě ničím neohromil, jediný co mě ve filmu "dostalo" byla scéna kdy Solomon bičoval Patsey a říkala jsem si, že není možný, aby z někoho takhle stříkala krev při bičování (ale třeba je). Každopádně jsem to nesežrala ani jediný postavě. Průměrný film o otrocích. K nominacím na filmové ceny: radši kdyby nominovali Gatsbyho!!

plakát

Nymfomanka, část I. (2013) 

Perfektní kamera a soundtrack, i přes to že Rammsteiny neposlouchám, nebo je spíš nemám ráda, tak mi to ještě druhý den jelo v hlavě. Ale jinak mě Nymfomanka nijak neoslovila. Třeba by to bylo jiný, kdybych viděla druhý díl. I když já vlastně Trierovo tvorbu nemám ráda, tak co jsem čekala. Slabé 3*.

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Říkala jsem si, co by ještě tak dalšího mohlo být v tisícím filmu o Wall Street. No a vlastně nic, kromě ♥ DiCapria ♥. Moc nechápu to zděšení světa z vulgarity ve filmu, vždyť to bylo trapný, stále se opakující, nic co bychom všichni neznali.

plakát

Příběh kmotra (2013) 

Do kina jsem šla hlavně proto, abych se o problematice "Mrázek" něco dozvěděla, takže účel to splnilo. A taky jsem čekala, že to bude úplně nejděsnější kinový zažitek roku, naštěstí se to nestalo. Gravitace byla o dooost děsnější. 3-4*

plakát

Gravitace (2013) 

Po přečtení komentářů jsem byla připravená odejít z kina a hodinu úžasem nemluvit. Ale ne, já mluvila celou hodinu o tom, jak to bylo děsný, děsně trapný a jestli se uživatelé na CSFD zbláznili s tím hodnocením. Bohužel nedokážu ocenit techniku natáčení, to mě nedostává (ani 3D mě neoslnilo). Takže na mě zbylo pět minut Clooneyho (to bylo fajn) a pak 80 minut neschopný Sandry Bullock, která mi lezla na nervy tak, že jsem na ní chtěla křičet, ať už se probere z toho snu. A na konec něco ze života: Říkám kamarádce, hele nechoď na to, budeš akorát nasraná. Celá nadšená nám vyprávěla o tom, jak se točilo (o videu s ramenem). A pak mi napíše, no tak to video s ramenem bylo mnohem víc zajímavý než celý film.

plakát

Loving Annabelle (2006) 

Definitivně jsem se utvrdila v tom, že filmy o lesbách nejsou, ale ani trošku, pro mě. Od začátku mě rozčilovala hlavní hrdinka (drsňačka). A pak už mi jen stačilo slyšet ten protivný hlas učitelky literatury, který zněl jak kdyby mluvila pětiletá holka a říkala jsem si, jestli to vážně chci dokoukat. No konec ničím nepřekvapil. U sledování filmu jsem měla pocit, jako když se dívám na dabovaný film, pořád mi tam něco nesedělo. Asi celé herecké osazenstvo. Grrrr. Jedna hvězda za snahu.

plakát

Millerovi na tripu (2013) 

Bála jsem se toho? Bála a ne málo. Odcházela jsem s debilním úsměvem z kina? Odcházela. Pořád jsem si nezvykla chodit do kina na komedie a při odchodu si říct, jak jsme to dobře vybrali. Základem u komedie je, aby byla vtipná a to Millerovi jsou, a potom asi záleží na tom zda mi byli sympatičtí herci a taky byli. A hlavně mě nenapadá jediný důvod proč nedat plný počet.

plakát

Drive (2011) 

Jedna hvězda za Goslinga, druhá za Mulligan a třetí za atmosféru. Žánr filmu nepatří mezi mé oblíbené, trvalo mi minimálně rok než jsem se k němu dokopala a asi jsem čekala větší odvar, když z toho byli/jsou všichni tak nadšeni. Ale určitě to nebyla ztráta času.