Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (10)

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Něco co mi svou výpravou a kvalitou připomíná velký epický fantasy film. Knížku, kterou jsem do té doby neznal a zamiloval jsem si ji. Osobně považuji za nejlepší seriál současnosti. Naprosto dokonalý děj, velice promyšlené osudy jednotlivých postav a rodů. Každý díl byl naprosto strhující a můžu říct, že o shlédnutí dvou sérií nemůžu téměř nic vyčítat. Skvělé obsazení né příliš známými herci až na výjimky. Úžasná výprava, scénář a režie. Myslím, osobně, že takový fantasy seriál ještě nevzniknul a možná ani nevznikne. Za obě řady 100%!

Mr. Bean

Mr. Bean (1990)

Opravdu nejlepší komediální seriál ze všech. Směju se a miluju každou epizodu tohohle seriálu a většinu filmů. Přesto by se nezdálo Atkinson je pak herec! A samozřejmě moje nejoblíbenější Veselé Vánoce, Mr. Bean. Typický anglický homor okořeněný prostředím Evrospké mocnosti. Všem doporučuju ke shlédnutí, kdo se chce aspoň trochu pobavit.

Ztraceni

Ztraceni (2004)

Něco okouzlujícího co považuji za stejně nadčasovou a promyšlenou věc jako Pána Prstenů či Hvězdné války. Jeden z vrcholů americké seriálové tvorby. Pro mně zatím stále nepokořený, nejlepší seriál všech dob. Pokuď člověk sleduje úžasné chvilky záhad, překvapení a lekavek musí si seriál zákonitě zamilovat. Vyšperkovaná hudba, herecké charakteristiky celkem 20 hlavních postav je dokonalá. Napojení na skvělé projekty Dharma, Hanso foundantion atd. Ve Ztracených se opravdu propojuje Trosečník, Sci-fi filmy a žánry klasické tajemství. Od první řady sice přišli slabší momenty přesto celkový dojem z odvysílaných 6. řad nejde jinak ohodnotit než 100 %. Pokuď rádi hledáte odpovědi, rádi se bojíte a jste náročnější diváci pak je to seriál přesně pro Vás!