Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (7)

Já, legenda

Já, legenda (2007)

Už tu bylo mnoho zombie filmů před tím, ale tento doslova začal zombie filmovou aferu, už jen za propracovanost celkového nápadu jak se infekce rozšířila, kdy zombie žijou atd.. to chce potlesk a uznání. Z počátku i na stáří filmu efekty zvířat moc neohormí ale za to efekty prázdného new yorku a celkově zombie opět si zaslouží pochvalu, příběh sám o sobě je pěkný už jen že se nejedná o americkou sra*ku s příběhem kdy dopadne všechno dobře, naopak ale nechci spoilerovat.

Počátek

Počátek (2010)

Tady ani slova nestačí, opět, u filmů jako takových je potřeba hlavně hodnotit nápad, zpracovanost filmu, filmových efektů, herecké výkony a celé pak shrnout rozpočtem. Film sám o sobě je těžký na pochopení a dokáže zamotat člověku hlavu, vtáhnout ho do děje a celý film si myslet že vlastně víte kde se zrovna příběh odehrává.. jenže to je omyl posledních pár minut filmu vlastně zjistíte že se mýlíte, tady není o čem spekulovat, efekty za jedna, herecké výkony za jedna, plný počet. Stejný úspěch jako u Prokletého ostrova.

Gamer

Gamer (2009)

Někým velmi kritizovaný film a někým zase velmi oblíbený, každopádně nápady s vtáhnutím do cyber reality tu už byly.. avšak podle mého né tak promyšlené, vysvobození za výhru z vězení tu už také bylo, avšak opět né tak promyšlené, celkově příběh je sám o sobě nuda ale stačí se zadívat do efektů, zaposlouchat do hudby a občas se i zasmát nad kreativitou tohoto filmu který vlastně vyobrazuje budoucí realitu.

Auta

Auta (2006)

Jsem velký fanda animovaných filmů ale těch dobrých je opravdu málo, z počátku to vypadá jako klasická animovaná pohádka která musí zaujmout jen věkovou kategorii do 5 let. Ovšem po úžasném českém i anglickém dabingu po 5 minutách změníte názor a za dalších 5 minut kdy závod dopadne tak jak by asi opravdu nikdo nečekal změníte názor ještě více. O konci ani nemluvě :) Rozmazlený měsťák ztracený na vesnici, který se zamiluje do právničky která je vlastně úplným povahovým opakem zmiňovaného závoďáka. Opravdu úžásný příbeh plný velmi dobrých příkladů pro děti, nikdy se nevzdávat, neodsuzovat lidi za vzhled, pomáhat si. Dal bych plný počet, ale - celkový nápad o mluvících autech tu už byl hodněkrát a byl i dříve podobně ztvárněn.

Ovládací panel
31. nej uživatel Itálie
1 bod

Fanklub

(1)