Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Válka Roseových

Válka Roseových (1989)

Turner a Douglas - nejprve se honili za diamantem, pak se honili za klenotem Nilu a nakonec se vzali.. O tom, jak to celý dopadlo, vám v The war of the Roses povypráví jejich rozvodovej právník. "Až do té doby to byla poměrně normální rozvodová situace. Pár modřin, rozbité nádobí, pomočená ryba.. Ale myslím, že na pokračování byste se měl posilnit." ..Především se ukazuje, že to největší a nejnebezpečnější dobrodružství dvojice zažila teprve v roli manželů Roseových... Tuhle klasiku protkanou spoustou úžasných (a úžasně morbidních) scén / hlášek miluju. Místy mi chudáka Olivera bylo líto - až do poslední chvíle na Barbaru úplně nezanevřel. :)

Hořký měsíc

Hořký měsíc (1992)

Netřeba k ději cokoliv říkat, vše je velmi dobře vystiženo v Obsahu. Líbilo se mi Oscarovo poutavé vyprávění i Nigelova rozpačitost a ..ze všeho nejvíc samozřejmě Emmanuelle Seigner, kterou jsem byl okouzlen již z (též Polanskiho) Frantic. S Hořkým měsícem už mám jednou pro vždy spojen velmi intenzivní filmový zážitek..

Miluj mě, prosím

Miluj mě, prosím (2004)

Film je moje srdcovka. Bohužel, autor Obsahu k filmu vůbec nepochopil jeho děj, nebo ho možná vůbec neviděl. Pojďme se podívat na to, jak se věci skutečně mají. Příběh začíná ve chvíli, kdy se má Matthew vydat na obchodní cestu do Číny. Chystá se zasnoubit se sestrou svého spolupracovníka a vypadá to, že se jeho život ubírá správným směrem. Avšak ještě než Matt stihne do Číny odletět, do života mu vstoupí minulost. V restauraci se letmo mine s Lisou - dívkou, se kterou kdysi prožil román a která se jednoho dne z jeho života náhle vytratila. Toto opětovné setkání v Matthewovi vyvolává spoustu dávných vzpomínek a pocitů a ze všeho nejvíc potřebu dozvědět se po letech konečně pravdu o tom, proč jej Lisa tehdy opustila. Musí Lisu znovu najít. Svým počínáním však spouští řetězec událostí vedoucí k velmi nečekaným zjištěním.