Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (16)

plakát

Doktoři z Počátků (2013) (seriál) 

Přidávám se k menší polovině zdejších hodnotitelů a ikdyž to neni žádná pecka, tak odpad to rozhodně taky neni. Některé ftípky mě docela i pobavily. Vesnická tématika mě vždycky bavila a tak doufám, že se to nezvrtne moc do ordinace, jinak už bych s hodnocením taky váhal... Takhle dávám 1,5 * za samotný seriál, 0,5 * za sexy sestřičku Markétku a 1 * jenom proto, abych na*sral "odpaďáky" a taky, že mám něco pod kůží :)

plakát

Dotek modrého krokodýla (2012) 

"Ty vole, to jsou sr*čky"... opravdu tak trochu jiný a velice zajímavý dokument řešící především vzájemné vztahy mezi predátorem (člověkem) a relativně mírumilovným stvořením (krokodýlem). Určitě doporučuji se na to podívat!

plakát

Enthiran (2010) 

Viděl jsem asi desetiminutový sestřih toho "nejlepšího" a docela sem se u toho bavil. Ale jít se na to podívat jako na celovečerní film? Možná tak po deseti pivech, ale střízlivej nikdy! :D

plakát

Forrest Gump (1994) 

Nevím, asi jsem jinej, ale tenhle film mě zaujal pouze jeho zpracováním a excelentním výkonem hlavního hrdiny. Příběh mě nechal zcela chladným, škoda.

plakát

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic (2013) 

Je to přesně takový, jaký si to pamatuju, když mi to máma četla před spaním :D Pro mě to byla skvělá podívaná - sexy drsná Mařenka a vtipnej Jeníček. Nabitý akcí od začátku až do konce, takže jsem vůbec neměl čas se nudit. A že je to docela blbost? I don't give a shit ;)

plakát

Jmenuji se Khan (2010) 

Podle některých komentářů, které film přirovnávají k Forrestu Gumpovi a vyčítají mu jeho přeslazenost, příliš nesouhlasím. Ano, je to přeslazené a přehnané, ale narozdíl od Forresta (rozumějte - retardovaný člověk s IQ 75, který je skvělým atletem, držitelem akcií Applu, majitelem firmy lovící krevety, běžcem, který přeběhl několikrát USA,... je i na mě už trochu moc) jsem jim to velice rád odpustil. Rozhodně je to skvělý film, který jsem od Bollywoodu nečekal.

plakát

Kalendář Míši a Ríši (2008) (pořad) 

Né každý má jejich humor rád, i mně se některé díly nelíbily. Ale jako nápad dobrý a pro zlepšení nálady to taky ušlo.

plakát

Kickboxer: Vengeance (2016) 

Tohle byla fakt kravina a ještě ke všemu hrozně nudná! Nic víc k tomu neni snad potřeba ani dodávat.

plakát

Monstrpavouk (2013) 

Ptákovina, ale zase na druhou stranu tam bylo pár světlejších chviliček, občas nějaká hláška a ... a to je asi tak skoro všechno. Možná ještě stojí za zmínku efekty, sice nevím jaký byl rozpočet a předpokládám že hodně malý, ale oproti jiným brakům byly alespoň trošku na úrovni. Hodnocení: 30%.

plakát

Mrtví a neklidní (2013) 

Že to bude ptákovina, to bylo jasný už předem, ale toho humoru jsem podle traileru čekal mnohem víc, bohužel se tak nestalo. Takhle je to jenom další Twilight, jak už někdo přede mnou poznamenal. Škoda.