Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Pán prstenů: Návrat krále

Pán prstenů: Návrat krále (2003)

Tenhle film jsem viděla nesčetněkrát (pro představu to bylo např. třikrát v kině:)) ale extended verze extended verzí, která loni vyšla na BR, pro mě znamenala malé Vánoce :)) Neskutečné - opět úplně nové scény, které dokreslují neuvěřitelnou atmosféru celé série, kterou asi nemůže (pro mě) nic překonat.... Jackson skutečně myslí na fanoušky (a svou peněženku, samozřejmě:))) - po několika letech nás opět potěšil nečím neuvěřitelným....

Pán prstenů: Dvě věže

Pán prstenů: Dvě věže (2002)

Neuvěřitelný filmový zážitek, který mě nemůže nikdy omrzet! Konečně jsem viděla úplné extended verze a všechny tři filmy pro mě nabyly rázem mnohem širší rozměr. Extended verze absolutně převyšují kinoverze a některé přiadné komické scény jsou skvělé. Dvojka trilogie je pro mě velice zajímavá - zahrnuje několik scén, které si budu vždycky pamatovat a pokaždé mě dostanou (příjezd Rohirů do Helmova žlebu, pochod entů, počátek bitvy v Helmově žlebu, souboj balroga s Gandalfem) a nemůžu souhlasit s těmi, co tvrdí, že je to nejslabší díl série. Tathle série totiž pro mě slabinu nemá. Nezfilovatelné se stalo skutečností, a to v rozměru, který jsem si nedokázala představit, a já se teď jen nemůžu dočkat Hobita. Pro mě tři nejlepší filmy všech dob!!

Hobit: Neočekávaná cesta

Hobit: Neočekávaná cesta (2012)

Neskutečný zážitek, co jiného k tomu můžu napsat!:) roky čekání a těšení se vyplatily. Skutečně jsem ve filmu nenašla jediné místo, které bych si neužila nebo které by mě snad nudilo. Opravdu mě tady hodně baví komentáře rádobyodborníků, kteří evidentně nepochopili svět Středozemě. Ti, kteří haní soundtrack s tím, že je příliš podobný LOTRovi, jsou mimosis - kdyby ten soundtrack nekorespondoval s LOTRem, bylo by to trochu hodně divný - o to víc si cením i hudební kontinuity - asi bych si nedokázala (a ani nechtěla) představit jiný motiv při pohledu do Kraje, než je ten Shoreův "hobití", nebo jiný motiv při pohledu na elfy, než je ten "elfí". A nový motiv trpaslíků je úžasný! Sakra, to musíme pořád něco hanit a kritizovat??? Proč to tady vlastně čtu - nemá to smysl. Pro mě filmový zážitek a pohlazení po duši - viděno při půlnoční premiéře, zítra se jde do IMAXu a mezi svátky na 2D - já tam ty peníze s klidným svědomím nechám :), neboť to pro mě bude úžasný útěk z reality, který mi hodně dlouho žádný jiný film nepřinesl... Každou minutu filmu jsem si neskutečně užila! Díky, Peter!;)

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu (2001)

Moje první filmové setkání se Středozemí, které ve mně zanechala nesmazatelnou stopu...Nikdy nezapomenu na ohromující pohled na obrovské sochy králů, když Společenstvo projíždělo po Anduině...ještě teď mi jde mráz po zádech při této vzpomínce... Jedno slovo: nádhera....

Hříšný tanec

Hříšný tanec (1987)

Pro mě jeden z nejoblíbenějších filmů vůbec - nehodnotím jeho kvalitu z pohledu filmařského, na to nejsem ani dostatečně fundovaná, hodnotím jej za to, jaký ve mně zanechá pocit - vždy ten nejpříjemnější, zahřeje u srdce a nechá mě chvilku věřit, že láska a pohádky exitují...díky za tento film!