Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (9)

plakát

MOST! (2019) (seriál) 

Takhle jsme se s manželem dlouho nepobavili! Skvělé herecké výkony, strašně dobrá kamera a co miluju je trefné dokreslení scény dobře zvolenou hudbou. Po hodně dlouhé době seriál u kterého se smějeme nahlas. Erika Stárková je naprosto fantastická! V druhé epizodě jsem jí začala věřit, že dřív byla mužem. Martin Hofmann tradičně výborný. Doufám, že další díly budou mít stejné grády.

plakát

Tohle je náš svět (2016) 

Byla jsem na tom v kině.....dvakrát. Pro mě zatím nejkrásnější film tohoto roku. Líbí se mi, že příběh je uvěřitelný, že postavy jednají logicky a že je v něm hodně inspirace co se využití potenciálu u dětí týče. Velmi příjemná podívaná.

plakát

Tajemství nesmrtelných (2002) 

Úplně zbytečný film. Nezanechal vě mně žádn dojem, takže bylo zcela zbytečné ho sledovat. Dávám 2*, protože 1* dávám u filmů, které jsou špatné - tohle není špatný film - je nijaký.

plakát

Doktorka Quinnová (1999) (TV film) 

Seriál byl těžká oddechovka - to nejlepší po náročném dni a nebo k žehlení. Herecké výkony v seriálu byly dobré i scénář byl povedený. Film na mě ale působil spíš jako parodie na seriál. Herecké výkony slabé, scénář úplně na hlavu.

plakát

Osm hrozných (2015) 

Nechápu na co si tu všichni stěžují. Tento film nemá být akční. Pomalý rozjezd je dobrý, protože vtáhne diváka do děje a já osobně jsem měla pocit, že jsem v té chatě s nima. Nevadilo mi, že si jen tak povídají a nic se neděje, protože to byla příjemná podívaná, člověk se mohl seznámit pomalu postupně s postavami. Závěr filmu plný zvratů a překvapení. Popravdě mám pocit, že je to ten nejvíc ujetý film od Tarantina vůbec. A jak tu někdo píše, že se opakuje? No kdyby se neopakoval, nebyl by to Tarantino. Pokud chci něco nového, tak jdu na film od někoho jiného. Na Osm hrozných bych šla do kina klidně ještě jednou.

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

Nemusím moc sci-fi ani akční filmy, ale tohle je především velmi dobrá komedie. Děj má spád, nenudila jsem se ani chvilku. Navíc jak jsem ho dokoukala, pustila jsem si ho ještě jednou a pak ještě jednou a pak ještě pár scének...

plakát

Deadpool (2016) 

Označila bych to jako velké zklamání. Film určitě není nejhorší, ale je to spíš horší průměr. Za celou dobu jsem se zasmála tak čtyřikrát což mi na komedii přijde opravdu málo. Sexuální narážky jsou fajn, ale nesmí jich být moc a musí být trošku originální. Bohužel Deadpool evidentně neměl sex opravdu hodně dlouho a nemyslí v podstatě na nic jiného, protože trapné sexuální narážky má snad v každé druhé větě a to už prostě není vtipné. Spoustu hlášek vůbec nevyzní - tento problém byl u Strážců Galaxie tak v jednom maximálně ve dvou případech - u Deadpoola je to bohužel ve všech případech. Průměrnému filmu dávám tři hvězdičky a je to příjemný film, na který se ráda podívám znova. Deadpool mi stačil jednou, a proto dávám hvězdičky dvě.

plakát

Grimm (2011) (seriál) 

První série je na motivy pohádek a pobaví. Druhá série se už víc věnuje rozvoji hlavních postav a je lepší než první série. Třetí série - no tady už přestává všechna legrace a začíná to být napínavé jako kšandy. Čtvrtá série je plná nečekaných zvratů. Teď sleduji pátou sérii a musím říct, že je to čím dál lepší.

plakát

Yakari (2005) (seriál) 

Mile nakreslené postavičky, příběh má často v podstatě nečekanou zápletku, dobrý český dabing, příběhy učí děti hodnotám. Proto dávám 5*