Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Poslední recenze (31)

plakát

Dotkni se mých ran (2020) (seriál) 

Nebudu psát, že to byl můj první korejský seriál, nebudu ani psát, že ačkoliv jsem ho hodnotil vysoko, docenil jsem ho až po dlouhé době a už vůbec nechci psát, že vlastně díky němu jsem pokračoval dál v cestě. OOH Prvních cca pět dílů je i dost dobrá filmařina, hezký nápady, netradiční přechody a jiné. Tohle se pak v podstatě vytratí, ale zase místo toho nastupuje odhalování zápletky, takže je vlastně pořád na co se dívat. Jakoby kdybych to přehnal, tak se tam vlastně celou dobu nic neděje, ale zároveň hrozně moc, možná v tom je to kouzlo. OOH Hlavní trojku snad nemá cenu komentovat, Seo Ye-ji je královna, nastartovala u mě to vnímání hraní obličejem, kterému herečky z Koreje prostě vévodí, nechápu čím to je. Našlo by se určitě tucty "západních" hereček co to dokážou, ale tam to nějak nevnímám asi. Kdežto tyhle holky umí vyjádřit emoci jenom nadzvednutím obočí nebo vykulením očí nebo zkrabatěním čela a já hned vím na čem jsem. Okouzlující. Kim Soo-hyeon je dobrý herec, moc dobrý, ale chtěl bych ho vidět se víc smát, protože ty záblesky tam jsou, že i tuhle polohu by zvládnul skvěle, ani v MzV se tolik nesměje. A o autistickém bratrovi bych mohl psát celý večer, ještě, že ho někdo doopravdy ocenil. Ale těmito třemi to nekončí, v podstatě všechny vedlejší postavy jsou top a i v tom je to kouzlo. OOH Jak jsem si k tomu hledal zpětně cestu, tak jsem to neviděl ještě tolikrát jako jiná díla, ale jedno je jasné, i přes hustou minutáž, jsem snad nepřetáčel, to se ani u těch dvou "oblíbenějších" co jsem viděl na začátku, nedá říct. Nechci to překombinovat tak radši přestanu psát, každopádně tohle dílo bude navždy ukázka toho, že když zboříte jednu zeď, může se za ní skrývat neuvěřitelný svět, který vás může ovlivňovat už napořád a já mu za to nikdy nepřestanu být vděčný !! ..006..

plakát

Du-na! (2023) (seriál) 

V životě není šťastných konců?! Život je hořký. Duší ještě malá holka s roztříštěným srdcem, obtěžkaným zdánlivou chybou, kterou však tento idol svět neodpouští, závislá na tom jediném, který jí kdy dal šanci zaháčkuje do svých spárů Mirka Dušína. Jednoduchá linka protkaná hnusem a blátem zákoutí K-popu, upřímnými kamarády a nadějí, že i z pekla vede cesta ven. Nevede. Možná. Zatraceně sexy Suzy, překrásná Ha Young a roztomilá Se-wan Park vévodí tomuto jemnému zkoumání dvou naprosto rozdílných světů, kde téměř nikdy neexistuje budoucnost. Kde se konečně dozvíme, že chodit světem s jizvou na srdci a normálně fungovat xy let není divnost ani slabost. A kde pochopíme, že společnost je větší, než ty hory co láska přenáší. A nebo?

plakát

Čas volá tvé jméno (2023) (seriál) 

Podobně časová patlanina jako Goblin. To se hodně nepovedlo, příběh by šel. Rowoon v cameu pecka. Jeon Yeo-been je skvělá, precizní střídání různých osobností, že opravdu věříte kterou hraje, ještě jsem ji takhle neviděl, zasloužila by si za to cenu. To je tak všechno, jo a ta píseň samozřejmě.

Poslední hodnocení (1 439)

Moje Holo láska (2020) (seriál)

02.04.2024

Dobrá špatná matka (2023) (seriál)

28.03.2024

Doktoři na dně (2024) (seriál)

24.03.2024

Trochu slunce každý den (2023) (seriál)

13.03.2024

Pátá vlna (2016)

04.03.2024

Mrtví a neklidní (2013)

04.03.2024

Zombieland: Rána jistoty (2019)

04.03.2024

Potomci lidí (2006)

04.03.2024

Světová válka Z (2013)

04.03.2024

Reklama