Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (7)

plakát

Klan Gucci (2021) 

Za mne pohodová oddychovka, na dvou a půl hodinovej snímek má film spád, nenudí. Nabízí zajímavou sondu do rodiny Gucci. Na 5* mi chybí jen touha vidět ho hned znovu, ale chybu neuděláte, když film zhlédnete.

plakát

Případ dvou manželek (2019) (TV film) 

Takhle si představuju klasickou českou "kriminálku" ve 21. století! Zajímavej příběh, pěkný prostředí, dobře vybraní herci, kterým jejich role věřím. Jsem rád, že se občas ještě dá natočit něco fajn. I když jako televizní film, dovedu si představit i pro kino.

plakát

Slova (2012) 

Příjemný film na večer, děj v ději (hodiny), zajímavé sledovat, co se může stát s jedním zapomenutým textem... Navíc Bradley Cooper a Dennis Quaid...

plakát

Počasí jako malované (2012) 

Pohodovka, oddychovka, žádný složitý děj a pokud někdo z Vás rád sleduje filmy z poč. 20. stol, velká anglická venkovská sídla a zjištění, že žádná velká rodina není ideální, doporučuju !!

plakát

Druhá šance (2012) 

Jeden z typických pohodových filmů na odpočinek, bez zbytečné námahy na přemýšlení a nutnosti nepřetržitého sledování děje. Divák odchází s pocitem uspokojení a v dobré náladě. Meryl Streep opět nezklamala.

plakát

Tři mušketýři (1993) 

Už jsem jenom čekal, kdy přiletí star trek... 2 hvězdičky aspoň za výpravu a kostýmy.