Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Vykoupení z věznice Shawshank

Vykoupení z věznice Shawshank (1994)

KRÁSA! Skutečně nemám co vytknout. Celý film na mě působil strašně silně, nevím který film by ještě mohl soutěžit o 1. místo. U mě snad jen ta Zelená Míle. Emotivně nabytý film, se soundtrackem který mě neskutečně dojal,a o závěru,kdy Morgan Freeman jede za Timem Robbinsnem ani nemluvím. Povinnost snad pro každého člověka, který se jen trochu věnuje filmům.

Zelená míle

Zelená míle (1999)

Film,který mě neuveřitelně zasáhnul.Duncanova postava mi přišla skutečně jako anděl, byla mi velice sympatická a provázela mě celým příběhem ve velice dojemné náladě. Mimo jiné musím vyzdvihnout úžasnou režii jako vždy skvělého Franka Darabonta. Všem musím doporučit tento filmový zážitek ve kterém je kvalitní obsazení, scénář , hudba ale hlavně to,jak své postavy zvládnuli jednotliví herci.Opravdu nemůžu jinak než 5 hvězd.

Kmotr

Kmotr (1972)

Musím říct, že jsem nejdříve viděl film.Nejdřív se mi do toho moc nechtělo, protože dvě a půl hodiny je přece jenom dvě a půl hodiny. Následně se mi však dostalo od rodičů poučení, které zásadně změnilo můj pohled na Kmotra. Celý film jsem doslova hltal,moje oči byly u vytržení při tom krásném příběhu.Ten scénář,ač podle knihy,mi seděl mnohem víc než kniha.Opravdu nevím čím to je, ale prostě ten film je ,,maso". Marlon Brando a Al Pacino, to jsou herci o kterých už nebudu pochybovat a s radostí si pustím každý z filmů,který si pro mě ti dva přichystali.

Matrix

Matrix (1999)

Matrix mě zastihl v době, kdy jsem nemohl objektivně posoudit celý film. Bylo to pro mě ,,něco" se suprovou akcí. Zkrátka hodně střílení,zbraně atd. Po dlouhé době jsem se znovu ponořil do světa Matrixu a byl jsem naprosto uchvácen. Najednou jsem v tom neviděl jen zbraně a akci.Viděl jsem efekty, které ve své době naprosto předstihli jakýkoli jiný film.Viděl jsem scénář,který jako by spadnul z nebe.Viděl jsem naprosto skvělé herecké výkonny. Taková akce s obrovským nádechem sci-fi ( scéna z současného New Yorku mě provází dodnes) musí být oceněna 5 hvězdami.

Ovládací panel
6 bodů