Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (10)

Star Trek: Nová generace

Star Trek: Nová generace (1987)

TNG je pro mě nejlepší Trek. Skvělá posádka, které velí kap. Jean-Luc Picard - Patrick Stewart, prvním důstojníkem je zde William T. Riker - Jonathan Frakes a mnoho dalších, nejvíce mě překvapil Brent Spiner v roli andrida, důstojníka Data. V tomto Treku se poprvé objevila rasa Borgů, kterou obdivuju ze všech ras ze Star Treku nejvíce..

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Simpsonovi jsou už kult, kdo je nezná ten je pozná a zamiluje si je!! Bez tohoto sitcomu si nedokážu představit svůj všední den.. Tahle žlutá americká rodinka vás prostě dostane. I když poslední série pomalu ztrácejí na kvalitě i tak jsou stále mnohem lepší než kterýkoli jiný animák..

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Kdo nezná Red Dwarfa tak by se měl stydět a co nejrychleji to napravit!! I přezto že je trpaslík už docela dost starý tak i efekty které zde byly použity nejsou nejhorší.. Naleznete zde hromadu vtipných narážek na které nelze zapomenout.. Je to další zatraceně povedený Britcom. Na Listera, Krytona, Rimmera, Kocoura, Holly(Později Hilly) a Kochanskou se nedá zapomenout!

Californication

Californication (2007)

Tato role Duchovnymu skvěle padne, ukázal že neumí hrát jen Muldera agenta FBI, ale také skvěle zvládá roli Hanka Moodyho nenapravitelného sukničkáře, ožralu a spisovatele, který trpí tvůrčí krizí... Kdyby hrál Hanka někdo jiný tak by to nebyl tak skvělý seriál. Další postavou která dává tomuhle seriálu ten zprávný šmrnc Evan Handler v roli Hankova agenta a přítele Charlieho Rumklea a také Callum Keith Rennie v roli Lewa Ashbyho.

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

Tak tenhle seriál fakt žeru!!! Není možné zde určit nejlepšího herce, protože jsou zde opravdu všichni skvělí a každý díl je stejně dobrý jako ten předešlý.. Úžasné hlášky, geniální humor. Já osobně mám raději Hunnicuta, Pottera a Winchestera než Trappera, Blakea a Burnse.

Fur TV

Fur TV (2008)

Jak já tento seriál zbožňuju! Pořád se tam nadává, což je u mě plus. Je to strašně vtipné, někdy až přehnaně vtipné, což je u mě plus. Tento seriál obsahuje samé násilí a sex, což je další plus. Navíc český dabing je aspoň podle mě super, takže jak jinak, než plus. Lapeño je strašný frajer a docela mi připomíná Hanka Moodyho.. Ed je povalečskej ožrala, který občas "zmasí" Mervina, což je super :D No a Mervin je za*ranej onanista, což zas tak super není, ale proč ne, v tomhle seriálu je snad každá prasárna a blbost, jaká člověka napadne.. Já by jsem to nazval Upgrade Sezame, otevři se.

Hvězdná brána: Hluboký vesmír

Hvězdná brána: Hluboký vesmír (2009)

SG-1 byla dobrá, sice to tím doděláváním dalších sérií posraly a hlavně kvůli tomu byla jen dobrá. SGA byla úžasná, 5 sérií je akorát, i když by se tam dalo ještě vymyslet pár dílů .). A nyní SGU, která je podle mě ještě o něco lepší. Robert Carlyle je moje nejoblíbenější postava a určitě je o dost lepší než Eli. A fakt, že se nebojuje hned od začátku a řeší se poměrně "normální" problémy posádky Stargate jenom prozpívá. Musím dodat že je to jeden z mála seriálů, které sleduji v angličtině a vůbec mě to nevadí.

Star Trek

Star Trek (1966)

TOSka mě dostala stejně jako všechny treky.. Neústupný a bojovný kapitán James T. Kirk si nenechal nic líbit, nesměl chybět při žádném výsadku a nechal se políbit od každé krásné dívky. TOS je prostě základ a kdo neviděl nemůže mluvit o Star Treku. I když zde nejsou žádné speciální efekty je to i po té době pořád bomba. Jediný kap. Kirk všech dob je pro mě Shatner stejně tak Spock-Nimoy, Kostra-Kelley a Scott-Doohan.

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Já bych to přirovnal ke Spartakovy, jenomže toto je upgradovaná verze. Je tu sice míň souložení a také míň akce, ale za to je tu velice silný příběh, rádoby modrooké zombie, draci, Momoa (Ronon), Bean a kurevsky obrovská zeď. Popravdě už se nemůu dočkat druhé série, doslova jsem se na tomto seriálu stal závislý. Tento seriál má obrovský potenciál o dost větší, než např. již zmiňovaný Spartakus. Třeba to, když vcházela Daenerys Targaryen do té koupele a ta služka jí říkala, že voda moc horká jsem pochopil až na konci první série. Mimochodem takovou korunu, jakou dostal Viserys Targaryen od Khala Droga bych já osobně nechtěl... A jestli není Joffrey Baratheon teplý, tak už asi nikdo.