Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Obsahy (6)

Servant x Service

Servant x Service (2013) (seriál)

Příběh se točí okolo 3 začínajících pracovníků na městském úřadu, totiž Yutakovi Hasebem, Lucy (...) Yamagami a Saye Miyoshikteří se snaží navázat přátelské i jiné vztahy jak mezi sebou, tak mezi ostatními kolegy z úřadu. Každý z nich má jinou motivaci, proč zde pracovat, ale všichni to dělají s láskou a péči. Podaří se Lucy (...) najít toho, kdo schválil její netradiční jméno? A podaří se Hasebemu získat e-mail Lucy?

Oni chichi 2

Oni chichi 2 (2011)

Jeden týden uplynul od ztráty matky z rodiny Makino a otec začne jinak smýšlet o svých čtyřech dcerách. Když se dostane Natsume do problémů ve škole, její otec jí prokáže "laskavost" a různými sexuálními praktikami ji naučí disciplíně. Později stejnou věc uplatní na zbylé tři dcery - Akiru, Haruku a Fuyu. Nezáleží ovšem, jestli chtějí, nebo ne.

Love Live! School Idol Project - Season 1

Love Live! School Idol Project - Season 1 (2013) (série)

Příběh se odehrává na škole Otonokizaka. Hlavní postava Honoku a její spolužačky zjistí, že se má škola za tři roky zavřít. A tak Honoku a její kamarádky napadne ztřeštěný nápad: "Pojďme se stát školními idoly a zachraňme školu!" Podaří se Honoce prosadit tento nápad? Udělá si kamarádky jak mezi mladšími, tak i staršími spolužačkami a vtáhne je do klubu idolů?

Tonari no Kaibucu-kun

Tonari no Kaibucu-kun (2012) (seriál)

Shizuku Mizutani je středoškolačka, co si hledí jen svým známek. Je tvrdohlavá, upřímná, ale také spravedlivá. Jednou ale donese poznámky záškolákovi s pověstí rváče Yoshidovi Haruovi. Shizuku ale brzy zjistí, že Haru není jen rváč. Haru, který se s nikým nekamarádí si proto řekne, že bude s Shizuku kamarád, Shizuku tak zažije úplně novou etapu života plnou překvapení, které ji Haru nachystá a odhalí všem Haruovi světlé stránky.

High School DxD

High School DxD (2012) (seriál)

Příběh se točí kolem studenta druhého ročníku, úchylného Hyodoua Iseeie, kterého zabije jeho dívka na prvním rande. Issei je znovuzrozen jako démon, a od toho dne slouží jako poddaný Rias Gremori, démonovi na vysoké úrovni, která je zároveň nejkrásnější dívkou na jeho škole.

Phi Brain: Kami no Puzzle

Phi Brain: Kami no Puzzle (2011) (seriál)

Hlavní hrdina Daimon Kaito je (jako každá pořádná anime postava) středoškolák. Má rád logické hádanky a nemá rád hřeben. Jednoho dne ho prezident studentské rady zavede do jakýchsi ruin ukrytých pod školou.Tam se svojí přítelkyní vyřeší nevyřešitelný rébus, který do ruin umístila tajná společnost POG (Puzzle of God). Začíná tak souboj hádanek mezi Daimonem a POG.

Reklama