Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (115)

plakát

Saló aneb 120 dnů sodomy (1975) 

Šokující ... Místy odporné, děsivé, nechutné...kam až jsou lidi schopni zajít. Zajímavý film který určitě není vhodný pro každého.

plakát

Osvícení (1997) (TV film) 

Jako velký Kingův fanoušek jsem byla z tohoto filmu nadšená. Osvícení (1980) pro mě bylo proti knize obrovským zklamáním, neříkám že film byl špatný ... Ale tohle je prostě mnohem víc King a je to mnohem víc to co mám ráda. Psychický stav Johnnyho je tu o moc líp vykreslený. O sympatiích k hlavní hrdince nemůže být pochyb, rozhodně se na ni divá líp než na Shelley ... Nemůžu jinak než 5* i když to není pořád ono, rozhodně je to jedna z nejlepších adaptaci Kingovi knihy. Tenhle tv formát mu sedí a těch 5 hodin času si prostě zaslouží!

plakát

Andělé všehomíra (2000) 

Přelet nad kukaččím hnízdem, vážně? Nechápu jak může někdo tyhle filmy srovnávat, a pokud to někdo udělá tak Přelet nepochopil ... Andělé všehomíra jsou geniální, syrový a depresivní film s úžasným hercem v hlavní roli.

plakát

Jsem božská (2018) 

Mě to neskutečně zklamalo, čekala jsem Amykomedii a místo toho to byla romantická nuda, až na pár scén z traileru nuda ...

plakát

Muž ve stínu (2010) 

Já ten film bohužel nepochopila ...to že to skončí tak jak skončí to jsem si myslela od poloviny, ale sakra proč ??!!! Od Polanskeho jsem čekala o něco víc ...

plakát

Lovecká sezóna: Strašpytel (2015) 

Sice hodně slabá pohádka ... Ale na to že se jedná o 4 díl tak tady jsem se alespoň zasmala :) ze série nejlepší a

plakát

Pan Tau (1988) 

Doteď se toho chlápka bojím a přijde mi divnej ... Nesnáším pana Tau ! :/

plakát

V písku - Příslib svobody (2015) 

Silný, minimalistický film který ukazuje absurditu celé války ... Němečtí vojáci, mali kluci kteří musí odčinit co Němci napáchali ... Skuteční zločinci kteří dávali rozkazy jsou dávno pryč a oni musí umírat a trpět tím nejhorším způsobem . Nejsou nevinní, ale opravdu nesou vinu za celé Německo ?

plakát

Čistá duše (2001) 

Dokonale zahrané drama se silným příběhem.

plakát

Dobrý Will Hunting (1997) 

Chtěla jsem dát 4*, je to velmi dobré drama ... Ale musím dát 5* za scénář ... Opravdu to psal mladý Matt a Ben ? Neskutečné ... Jinak příjemný příběh, žádné přehnané vysvětlování matematiky a "chytré kecy" ..