Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (25)

plakát

Transformers: Zánik (2014) 

Co si budeme povídat. Na Transformery prostě nechodíme do kina kvůli scénáři, buďme trochu realisti. Ale toto .......... toto bylo opravdu velké zklamání. Když pominu scénář, který byl tak trapný, že jsem se musela za tvůrce těch žvástů stydět, tak tam vlastně nebylo vůbec nic, krom neskutečného množství reklam. Akce naopak bylo tak moc, až jí tam bylo opravdu až moc a ačkoliv to nerada přiznávám, během filmu už jsem nevěděla jak si sednout, jak udržet oči otevřené a po dvou hodinách jsem jenom čekala na závěr filmu. Škoda, čekala jsem něco více, ale také to mohlo skončit mnohem katastrofálněji :)

plakát

Mickeyho kouzelné Vánoce (2001) 

U pohádek většinou hodnotím podle toho, jak se líbí synovi. Když by na to přišlo, myslím, že jemu by 5* nestačilo a to je hlavní, protože Mickeyho Vánoce jsou hlavně pro naše dítka. Nicméně z nostalgie bych snad ani nižší hodnocení dát nemohla :o))

plakát

Angels Crest (2011) 

Mě osobně, jako rodiče, se tenhle film velmi dotknul. Ani ve snu si neumím představit bolest, kterou musejí rodiče prožívat v této situaci. Obzvlášť při představě, že za cenu jedné opravdu hloupé chyby zaplatíte životem vlastního dítětě. V podstatě jsem ani nečekala jiný konec, než který nám byl nabídnut. Filmů s tímto námětem je spousta, ale ne každý dokáže takto zapůsobit. Bylo to tak nechutně přirozené, takové nenásilé, herci perfektní - až jsem se doma kolikrát neudržela a obzvlášť do matky se musela párkrát pěkně navézt :D

plakát

Znovu 17 (2009) 

Haha, kupodivu mi tady Zac Efron vůbec nevadil - právě naopak a navíc jsem se docela bavila, což u komedie je asi nejdůležitější. Jedna z těch lepších :o)))

plakát

Vzpomínka na Titány (2000) 

Není to nic vyjímečného a přesto to vyjímečné je :o)) Děj je lehko předvídatelný, snímek nepřináší nic nového, právě naopak, všechno už jsme to stokrát viděli a slyšeli, ale .... Nebylo chvíle, kdy bych se nudila, právě naopak, několikrát jsem se opravdu od srdce zasmála, bavilo mě to každou minutku (možná ke konci už to bylo takové vlažnější) a jednoduše řečeno mi tenhle film opravdu padnul do noty :o)) Do pěti * tomu ale něco chybí. Trochu hloubky a věřím, že se z toho dalo dostat více.

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 1. část (2011) 

Haha. Ale běžte, zase ty odpady? Vás to ještě baví? No, ale zpět k filmu. Rozbřesk rozhodně patří k těm lepším výtvorům této ságy. U proslovů jsem se vážně pobavila. Obzvlášť u Charlieho :D Líbánky snů, ne zrovna vysněný porod a mezitím příjemně plynoucí příběh. Faktem je, že "dnešní svět" trochu té naivní, věčné lásky, která se některým zdá jako dobrý důvod ke zvracení, prostě potřebuje. Je to fajn, zase projednou sednout k příběhu, u kterého se prostě jen přiblble usmíváte a říkáte si, že hloupější už to snad být nemůže, ale právě proto je to tak vyjímečné. A na truc všem, kteří dávají sáze Stmívání odpad! jen z principu, bych nejraději ještě hvězdu navrch přidala. Mimochodem Kristen je rok od roku hezčí a tady jí to opravdu sluší.

plakát

Propast (1989) 

Tohle je jeden z nejlepších sci-fi filmů vůbec. A to, že si ho pamatuju z dob (obzvlášť scénku kdy voda cestuje ponorkou a napodobuje obličeje :D), kdy mi jinak v paměti zůstává maximálně Tom a Jerry nebo Mickey Mouse mluví za vše. Po 15 letech jsem z toho unešená snad ještě více a pěkně vám tedy děkuji za nalákání na režisérskou verzi, musím ji co nejdříve sehnat :o)))

plakát

101 dalmatinů (1996) 

Já nemůžu jinak. Tohle je prostě nostalgie :o)) Dalmatiny jsem neviděla dobrých 10 let, ale jako dítě jsem je milovala a viděla je opravdu hoooodněkrát. Takže jim ty hvězdičky nemůžu upřít :o))

plakát

Zápisník jedné lásky (2004) 

No jo. Samé klišé, pořádné lepidlo atd.. Ale upřímně, i když hemám tenhle žánr nijak extra v oblibě, tak u tohohle jsem si hezky pobrečela a vážně mě to bavilo :o))