Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (690)

plakát

Cunk on Earth (2022) (seriál) 

Vcelku svěží start bohužel u druhé půlky opadá. Nejspíše ne nižší kvalitou, nýbrž opakováním "stejného vtipu". Celkově jde ale o nenáročně zábavný kousek hodný shlédnutí.

plakát

Pán prstenů: Prsteny moci - Na moři (2022) (epizoda) 

Pořád veliká spokojenost. Rozjíždí se to moc hezky, má to hlavu a patu. Narozdíl od Rodu Draka se (což se dalo čekat) nesází na zbytečnou brutalitu. Tolik zmiňovanou barvu pleti nevidím jako problém. Tolkien nikde vyloženě nepsal “Hobiti byli bílí a negra bys nedohledal”. Řekl bych, že tohle rozlišování neměl zapotřebí… Těším se na další díly!

plakát

Pán prstenů: Prsteny moci - Stín minulosti (2022) (epizoda) 

Je dostu možné, že mám potřebu kompenzovat některé opdady tady. Nicméně jsem spokojený. Struturálně to není úplný příběhový paskvil a výprava, efekty i podkres jsou skvělé (aby ne, za ty prachy). Mohl bych tady brečet, že mladší Galadriel prostě Kate Blanchet nesahá charismatem ani po kolena. Ale no tak… Slušný start!

plakát

Denní směna (2022) 

Důležitý rozdíl mezi tímto kouskem a jinými Netflix kravinami je hlavně to, že tady se nikdo nechce brát vážně a je to primárně akční komedie. A to je rovina, na kterou je třeba se naladit a nečekat artový zážitek. Nasmál jsem se dost a nenudil jsem se. Soundtrack slušný, obsazení taky. Rozhodně kvalitnější jednohubka, než mnohé jiné tříhvězdové záležitosti... V porovnání například s předchozí Netflix upírovinou Night Teeth je tohle hotový Kubrick.. Takže za 4.

plakát

The Gray Man (2022) 

Svému názvu dává snímek velice za pravdu. Předražené a zároveň šedivé dílo, které zapadne do průměru a kdyby ještě existovaly, stalo by se hitem videopůjčoven. Pro našince je vtipná demolice Prahy za asistence několika neschopných policejních aut a ještě retardovanější zásahovky. Pro chlapy tady máme Annu, která toho bohužel moc nepředvede. Pro holky Ryana, který se o to alespoň snaží. Scénář je tak dutý, že by z toho byl fajn hudební nástroj...

plakát

Predátor: Kořist (2022) 

Feministická pohádka o indiánech, kteří se mnohdy chovají jako moderní táborníci, hrající si na.. indiány.. Nicméně famozní technická stránka, spád děje i hudební doprovod jsou dostatečnou kompenzací. Atmosféricky taky fajn. Vezmeme-li v potaz, kde se potácela predátoří značka, asi se hodí dodat, že od jedničky ten raubíř tak kvalitně nepobavil.

plakát

Volavka (2022) (seriál) 

Vyvrcholení děje zajistilo pátou hvězdu. Emoce to vyvolalo jak se patří. Skvělý zážitek a 6 epizod je tak akorát. Více možná později..

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Ok.. tohle asi letos nic nepřekoná. Nadšení! Ten feel, který to umí vyvolat, jako bych sledoval první díl ve svých mladých letech. Zároveň ten drive a efekty, až mrazí. Chemie mezi postavami. Nesmrtelný Cruise..Jennifer je vlastně jen pomyslnou a krásnou třešničkou na dortu.. 98%

plakát

Seveřan (2022) 

Je fakt, že psychedelické okénko v mých očích posunulo celý film o hvězdu nahoru. Nicméně ani ne po měsíci od shlédnutí mi v mysli nezůstalo nic moc zajímavého.. A to je relativně škoda. Protože si moc dobře pamatuju, že se mi film líbil.

plakát

Včela na mušce (2022) (seriál) 

Je to naštěstí krátké. Což kompenzuje celkovou lacinost použého humoru a předvídatelnost děje. Očekávání nenaplněna.

Ovládací panel
11 bodů