Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Obsahy (4)

Endless Bummer

Endless Bummer (2009)

Obyvatelé kalifornské části Ventura žijí ve svém pohodovém světě plném slunce, surfování, večírků a vzájemného porozumění. Co se však stane, když je jejich životní harmonie narušena? To zjistí hlavní postava filmu JD, kterému jednoho rána někdo ukradne jeho prkno. A je třeba se pro ně vydat.

Out of Sync

Out of Sync (2010)

Když už se manželství ubírá směrem k hádkám a nedůvěře, dorazí každý z nás k bodu, kdy už to dále nesnese. Stejně jako se stane manželům v této krátké epizodě. Aneb co vše se dá udělat, vysnít, zničit, či snad zachránit během jednoho dopoledne.

Conan

Conan (2010) (pořad)

Díky americké kabelové televizi TBS se k nám vrací Conan O'Brian. Jeden z momentálně nejžádanějších moderátorů nočních talk show za oceánem. Pověstné neseriózní "reportáže", slavní hosté, skvělá kapela a samozřejmě samotné Conanovo charisma nám mohou dát tušit, že nás rozhodně nečeká žádná nuda.

The Horseman

The Horseman (2008)

Australská variace na populární téma pomsty nám v komorním podání přináší příběh otce, do jehož rukou se nečekaně dostane videokazeta s nahrávkou jeho zavražděné dcery. Návštěvou distribuční společnosti hledání pravých viníků smrti mladé dívky teprve začíná.

Reklama