Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (137)

plakát

Jak vycvičit draka 2 (2014) 

Film jsem viděla nadvakrát, což hodně ovlivnilo můj dojem z filmu. Možná, že kdybych si ho nepustila o půlnoci v posteli, ale šla na něj do kina jako na jedničku, neusnula bych a nemusela si to o měsíc později dokoukat. Tím pádem mám z filmu takový nijaký dojem. Závěr byl docela slušný, nějaká ta akce taky, ale příběh už není takový. Jak už tu několikrát jistě padlo, jednička je a vždycky bude jenom jedna jako je to u spousty filmů, bohužel. Ale i tak se jedná o hodně slušnou dvojku :)

plakát

Sex Tape (2014) 

Člověk se nasměje, ale místy si říká, pro jaké publikum že je ten film dělanej? Chvílemi jsem měla pocit, že mi IQ spadlo hodně nízko.

plakát

Tři bratři (2014) 

Neskutečné zklamání. Hudba nic moc, postavy a herci nic moc, příběh skoro nijaký... Nejvíc se mi líbila poslední pohádka, za kterou jsem dala ty 2 hvězdy, protože ty ostatní byly úplně k ničemu. Možná kdyby se zaměřili jen na jednu pohádku a ne na tři, kde do žádné se nemohli pořádně ponořit, za něco by to možná stálo. Takhle si člověk neužil ani jednu pohádku, protože než se rozkoukal, byl konec. Poznámka k červené karkulce: Dobře, trochu pedofilní to bylo, ale tak... Piškula tu taky vypadá, jako by mu bylo deset...

plakát

X-Men: Budoucí minulost (2014) 

Na to, jak byly první díly docela povedené, je tohle naprostá slátanina, která nedává smysl, ať nad tím přemýšlíte sebevíc. Člověk si k tomu musí vymyslet nějaký mezipříběh, kterým by si v hlavě srovnal všechny ty nesrovnalosti. To ale na filmech nesnáším. Takže pro mě ne-e.

plakát

Zimní příběh (2014) 

Čekala jsem krásný dojemný příběh, napínavý, fantasy... Ale dojem ve mně žádný nezůstal, za pár dnů nejspíš zapomenu, o čem to vlastně bylo.

plakát

Zloba - Královna černé magie (2014) 

Tak na tenhle film ještě dlouho nezapomenu. Po dlouhé době pohádka, která není animovaná a je koukatelná. A nejen to, já jsem si film velice užila. Angelina si roli evidentně užila a není divu. Nevím, co bych k tomu víc řekla, mám z toho opravdu příjemný pocit... Jen snad představitelka Růženky mě moc nenadchla, ale to se dá vydržet :D

plakát

Zmizelá (2014) 

To je pořádný psycho!

plakát

Hostitel (2013) 

Teď jsem vážně netušila, jestli dát 3 nebo 4 hvězdy, nakonec jsem šla dolů. Těšila jsem se na něco víc, celkově to bylo takový nijaký, závěr vlastně žádnej, hlavní představitelku bych kopla. Vážně mohli vybrat sympatičtější a hezčí hlavní hrdinku - nic proti. Nevím, žádnej velkej dojem z toho nemám.

plakát

Hunger Games: Vražedná pomsta (2013) 

Tak nevím, jestli je to vůbec možný (evidentně ano), ale tohle se mi líbilo ještě víc než první díl! A dokonce o dost víc než kniha. Teď už se nemůžu dočkat závěrečných dvou filmů. Dobrá práce.

Ovládací panel
1 bod