Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (709)

plakát

Halloween (2018) 

Halloween jsem jako malej viděl několikrát a bavilo mě to, ale nepamatuju si, že by v tom filmu hrálo tolik příšernejch herců, u kterých jsem doufal, že chcípnou co nejdřív. Nepamatuju si, že by ve filmu byli jen 2 pořádný gore momenty a zbytek jen vraždy, kde není nic vidět, ale říkám, viděl jsem to několik let zpátky. Největší problém s novým Halloweenem je to, že je to nudný a je tam takovejch dementních scén, že už to fakt není hezký. Zase jednou nechápu hodnocení zdejších "kritiků", tenhle film je odpad s hromadou nelogických scén, který bijou do očí, fakt mě z toho bolela hlava, jak je ten film blbej. Nikdy víc. 1* za ty 2 gore momenty.

plakát

Hannibal (2013) (seriál) 

MILUJU Hannibala! Pro mě ten nejlepší seriál poslední doby, sice né tak prosazovaný, ale baví mě o hodně víc než všechny seriály, který teď tak strašně "frčí". V Hannibalovi vůbec nejde o akci, ale o promyšlenou psychologii postav, o hraní si na kočku a na myš. Ano není to pro ty, kteří upřednostňují akci před mluvením, protože v Hannibalovi se vážně hodně mluví, ale přesto mě to nenudilo ani minutu, další problém může být brutalita seriálu, která mě ale připoutala k sedačce ještě víc, miluju to, úžasný vrahy, ty nechutné scény i občasné nesmyslné scény, které k tomu prostě patří, někdy se nehraje na logiku ale na efektivitu, kterou Hannibal zvládá na 100%. Herecké obsazení je nejlepší, které může být, Mads je nejlepší Hannibal v dějinách! Pokud vás první série tolik nevzala, tak tomu dejte stejně šanci, druhá série je prostě dokonalost sama a hlavně kvůli ní putoval Hannibal do Topky a nikdy ho z ní nedám, protože takhle geniální seriál tu dlouho nebyl a nebude. 3 série je ohlášena, tak se už teď těším na ty úžasný vraždy, na to co se bude dít a hlavně na Masona Vergera, který se tam prostě musí ukázat! Miluju tu postavu.

plakát

Hašišbába (2012) 

Drogy jsou dobré! Babka byla pořád nasraná a nikdo jí neměl rád, dokud nezačala prodávat hašiš. A to z ní udělalo skvělou babičku, která má všechny ráda. A ještě k tomu se za prodávání drog ve Francii nedostaneš do vězení, takže se to vyplatí! Jáj to byl zase film. Nic takového jsem ještě neviděl a párkrát jsem se i zasmál. Jen jsem nepochopil smysl toho filmu. Ale nevadí 60%

plakát

Heavy Trip (2018) 

Heavy trip je taková rodinná komedie, kterou by většina rodin vypnulo po prvním songu. Tento film je dělán s láskou k tomu nejtvrdšímu metalu. Film se pomalu rozjíždí a pak hrozně rychle skončí, ale ten pocit po skončení filmu je naprosto úžasnej. Hrozně feels good film a ten debilní úsměv z mojí tváře ještě nějakou tu minutu nesundám.

plakát

Helena (2012) (seriál) 

Tenhle sitcom měl navázat na úspěchy Comebacku, ale to se rozhodně nepovedlo. Příšerně stupidní postavy a hlavně špatní herci v seriálu úspěch přímo odpuzují. Převládá většinou trapnej humor a většinou jsem rád, když se alespoň pousměju nad nějakým blbým vtipem. Comeback se mi líbil, ale tohle je blbost, která comebacku nešahá ani po kotníky.

plakát

Helix (2014) (seriál) 

Je strašně těžký natočit něco nového a přitom zábavného, aby to lidi chytlo. Syfy zvládlo první část, kde vymysleli základnu v Arktidě, ale s tou zábavností už to není nic extra. Největší problémem jsou, jak už psal LIVINGDEAD hlavní postavy, který jsou nesympatický a plochý. Prostě nic extra, spíš je to takový šedý průměr, kouknu ještě na pár dílů a uvidíme jestli dokáží něco vymyslet... Bohužel nevymysleli nic navíc, spíš to zapadalo ještě víc, prostě nuda, skončil jsem u 10 dílu, skoro jsem to dokoukal ,ale poslední díly jsme dával jen z nutnosti a pak mě to přestalo bavit úplně, Škoda.

plakát

Hellboy: Královna krve (2019) 

Herecký výkony jsou na bodu mrazu, příběh je totální sračka a celý je to rádoby vtipný, kdyby jste byli mentálně zaostalý děcko ze zvláštní školy, možná by jste se i nějakému tomu vtipu zasmáli. Tenhle film je totální trash a režisérovi by měl někdo dát pořádně přes držku za to, jak dojebal Hellboye. Prosím, už nedělejte žádnej reboot, natož druhej díl. Je to čím dál tím horší. Jednu hvězdu dám jen za to CGI, který muselo bejt kurevsky drahý a je to znát, nevypadá uplně nejhůř ale zbytek filmu je totální utrpení od první do poslední minuty.

plakát

Herkules (1997) 

Na tenhle animák jsem koukal vždy, když jsem přijel k babičce na vánoce. Vždycky, když ho vidim, tak na mě dejchne nostalgie. Byly to skvělý časy. Každej rok ve stejnej čas 6 let po sobě.... Na tomhle jsem vyrostl. Úžasnej animák.

plakát

High School (2010) 

Brody hraje ve filmu největší smažku a je v tom vážně dobrej. WHAT? xD Škoda, že tam nebyl vidět víc.. Celej film je průměrnej až na Brodyho a hledání ředitelny. Ale za Brodyho a hledání ředitelny musim dát o hvězdičku navíc. 70%

plakát

Hlavní zprávy (1997) (pořad) 

Ještě o kus horší než zprávy na nově. To jak si všechny zprávy upravují a dělají z lidí debily, to se jen tak nevidí.