Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (709)

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

Musel jsem trochu rozdýchat to hodnocení vocasů tady na csfd, poslední dobou mi ty lidi příjdou debilnější než normálně, hlavně ty odpady jsou směšný. Naštěstí se to s větším množství hodnocení trochu srovnalo a Spider man se dostal alespoň do červených čísel. No nic, nejdřív jsem dal 5*, ale musím říct, že to bylo moc unáhlený, přehlížel jsem kýč a romantickou linku, protože se mi strašně líbila akce, záporáci a úžasný efekty, ve 3D to vypadá božsky! Ale postupem času musím říct, že mi tam vážně ten kýč vadil ,hlavně u scény s letadly, to bylo vážně jedno velký WTF, který nedávalo smysl a bylo to debilní, k tomu ta romantická linka není moc dobrá, hrozně nudná, ale rozhodně tam není tak dlouho, jak tu někteří píší! Navazuje na ní hromada akce, která stojí za to. 5* bylo přehnaný, ale těch 80% by si to zasloužilo, na rozdíl od jedničky jsou tu úžasný záporáci, hlavně Harry Osborn je největší sympaťák a jako Green Goblin je ještě lepší, a na konci jak se objeví Rhino? No pecka, už se těším na další díl. Abych to shrnul, tak je to jedna z nejlepších marvelovek, která je vtipná a je v ní hromada akce, najde se i scéna, kterou vážně nikdo nečekal, takže já jsem spokojenej. Odpadáři, vyližte si prdel!

plakát

Americký ninja 5 (1993) odpad!

Nerad jsem narazil na tuhle píčovinu náhodou v TV a nedalo se na to koukat. Počkal jsem do první reklamy a pak jsem přepínal. To se nedalo. Hrozná blbost a jsem rád, že jsem neviděl předešlý díly. A doufám, že ani nikdy neuvidim.

plakát

Americký táta (2005) (seriál) 

Dlouho jsem tomuto seriálu odolával, viděl jsem první 2 série a přišlo mi to jako kravina, takový špatný Family guy, vlastně vždy, když někdo udělá další animák, tak mi to příjde většinou jako kravina, například Futurama (nechápu to hodnocení, je to sračka), Cleveland show a tak dále, jsem rád, že jsem dal American dad další šanci, protože jsem už nevěděl na jakej animák koukat, tak jsem si pustil American Dad od 3 série a musím říct, že se sérii od série lepší, postavy jsou vtipnější a dokonce se u dílu párkrát zasměji. Takže nakonec spokojenost a nejspíš budu koukat i na další série :) zatím jsem na konci 5. série.

plakát

Amputace (2012) 

Tváří se to jako brutální nechuťárna a ani bych se nedivil, kdyby to někdo vypl po úvodní scéně, ale ono to je nakonec takové lehké drama o tak trochu vadné holce, která má brutální představy a chce se stát doktorkou. Mě osobně se to líbilo. Neměl jsem s brutálními záběry problém a chvílemi se i bavil a konec mě dostal. Já jsem spokojenej. Je to úchylárna, která se nebude líbit většině lidí na čsfd, proto se nedivím malému hodnocení, ale za mě 75%. herecké výkony jsou skvělé a ten konec je úžasnej a po jeho shlédnutí jsem zůstal jen čumět a vůbec jsem netušil co se tam právě odehrálo.

plakát

Andělé (1994) 

Až moc naivní na to aby se mi to líbilo. Ale pro děcka to může bejt hezkej film. Bohužel z tohohle už jsem vyrost. Ale koukat se na to dalo.

plakát

Andělé a démoni (2009) 

Takovej ten pocit, když koukáte na úplnou sračku, ve který se chovaj postavy úplně nelogicky.

plakát

Angličtina - Extra (2003) (seriál) odpad!

Debilnější a trapnější seriál jsem nikdy neviděl. Chápu že to má sloužit pro výuku angličtiny ale fakt se na to nedá koukat!

plakát

Aningaaq (2013) 

Slabší 3* a to jen kvůli Gravity, který je kvůli tomuhle doplňku zase jasnější. Úplně se mi zobrazila scéna z gravitace. Skvělé připomenutí, ale jako krátkometrážní samostatný film by to bylo o ničem.

plakát

Antikrist (2009) 

Film ve kterém je vše, ale už ho nikdy nechcete vidět. Přesně takový jsem měl pocit po dokoukání antikrista. Skvělý zážitek na který budu ještě dlouho vzpomínat, ale znova už na to koukat nebudu. NIKDY.

plakát

Apokalypsa v Hollywoodu (2013) 

Vypnout mozek a pořádně se bavit, nic jinýho u tohohle filmu dělat nejde. Naprostý píčovina, která ale dokáže pobavit a to byl její účel. Parta mejch nejoblíbenějších komediálních herců se dali dohromady a přežívají apokalypsu tak nějak po svým. Nejlepší scéna je rozhodně natočení Pineaple Express 2, která byla vtipná a vážně pobavila. Pár trapných momentů se objevilo, ale s tím už se počítá, když koukáte na bláznivou komedii, kde hrají herci sami sebe. Škoda že Michael Cera nedostal více prostoru, jeho mini role na začátku byla skvělá a bavil mě snad nejvíc z celého filmu, i když tam byl takovou chvíli. Jedinou věc jsem na tomhle filmu nepochopil a to, jak se mohl kurva Channing Tatum upsat k takové roli? Co to kurva bylo? xD Tak ve zkratce: Je to bláznivá komedie plná narážek na filmy herců, kteří v tomto filmu hrají a pár brutálními záběry, který taky potěšili. 75%