Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (709)

plakát

Archer (2009) (seriál) 

Právě jsem viděl autentický seriál o tom, jak se doopravdy chovají tajní agenti. Tohle je jako rána do koulí pro všechny filmy s agenty a tajnými operacemi. Totálně ze všeho si dělaj prdel a hlavní hrdina Sterling Archer je ten největší dement, jakýho jsem v animáku viděl, samozřejmě v dobrým slova smyslu :D Jeho hlášky jsou nezapomenutelný. Scéna u bomby, nebo jízda autem jsou naprosto dokonalý. Jediná věc, co mi ze začátku vadila je zvláštní animace, ale na to jsem si za chvíli zvykl. Konečně jsem našel nový animák, u kterého se směju celou dobu. Jak už řekl 6th Sun, seriál obsahuje nejvíc hlášek v poměru hláška/stopáž. Jestli takhle skvěle bude pokračovat i druhá série, tak zvedám na plný počet, teď jsem to neudělal jen proto, že se bojím, že se to časem podělá. Uvidíme co vymyslí..... Tak se to nepodělalo. Humor je ještě brilantnější a brutálnější. Archer je ještě větší tupec a jeho narážky na všechno jsou vynikající. Pomalu ale jistě si zamilovávám tenhle seriál a konečně jsem objevil nový kvalitní animák, na který se dá koukat a pořádně pobaví, pokud jste tak trochu hajzl a smějete se cizímu neštěstí a brutálnějším vtipům. Třetí série pokračuje v nekompromisních vtípcích na úkor nějaké určité menšiny a pořád si drží 5* kvalitu. Já už to nebudu prodlužovat, prostě každá série je výjimečná jiným způsobem a všechny jsou boží.

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

Od začátku skvěle zpracovaný seriál. Úžasný herci, který sice vypadaj, jako z vlhkýho snu třináctek, ale opravdu umí hrát a do děje se hodí. Nebyla tam jediná postava, která by neměla přesně stanovenou roli, kterou zvládla na 100%. Hajzlové hrajou hajzly a klaďasové jsou sympatický. Jako obrovskou výhodu beru to, že to není dělaný jako klasickej akční superhrdinskej film nebo seriál, tohle je prostě lidský příběh a jediní co tam je hypersupernadpřirozený jsou ty šípy, který se daj ale vysvětlit bohatstvím Queenových. Strašně mě bavil i vedlejší příběh minulosti Olivera a další vedlejší linky drzé a protivné sestry Speedy (Thea) a dokonce i milostných vztahů mezi Oliverem, Laurel, Tommym a do toho se vmíchala i Helena, prostě vše mě dostalo a plný počet nedávám jen kvůli strohým bitkám, které se dali ohodně vylepšit, ta choreografie vypadá strašně, a kvůli tomu, že si počkám co přinese 2. sezóna. Oblíbené postavy: Oliver, Thea, Diggle, Quentin, Felicity

plakát

Arthur a Maltazardova pomsta (2009) odpad!

Všechno špatně. Tohle je jedna velká chyba, která se nikdy neměla dostat na světlo. Že mě jednička celkem bavila, tak tohle byla obří sračka, bez jediného smyslu. Tak příšerné herecké výkony vídám jen u porna. A když už se konečně dostaneme do světa minimojů, tak tam je hromada rádoby drsnejch a zhulenejch postav, které působí trapně a blbě. K tomu se přidal příšernej soundtrack a debilní příběh a máme tu snad nejhorší animák co jsem za posledních 5 let viděl.

plakát

Bacha na balóny (2007) odpad!

Nevm čím to je, buď jsem z takových parodií vyrostl, a nebo pravděpodobnější možnost, že je tento film naprostá sračka. Parodie mám rád ale tady mi přišlo všechno příšerně trapný a ani jednou jsem se nezasmál. Neřikám, že jsem čekal nějakej děj nebo dobrý výkony herců, ale zase jsem čekal alespoň nějaké výkony. Tohle bylo tak příšerný, že jsem to po hodině vypnul a radši se kouknul na Superstar! Až tak špatný to bylo. Nikdy víc. Tohle je fakt odpad ze vším všudy.

plakát

Banán (2010) 

Minioni jsou to jediný vtipný na filmu Já padouch a tahle scénka je skvělá. Jestli bude ve dvojce víc minionů, tak jí dám možná i šanci.

plakát

Bang, bang, seš mrtvej! (2002) (TV film) 

Hodně silnej kousek, který se liší od ostatních filmech o šikaně tím, že hlavní postava už jednou bombu ve škole odpálit chtěla,ale nepovedlo se mu to. Od tý doby se ve škole zvýšil dozor a všechno co může mít s útoky nebo šikanou něco společnýho se trestá. Bohužel to vůbec nepomáhá a šikana pokračuje dál a to vede k další skupince lidí, který se rozhodnout taky takhle rázně zakročit, no a dál nebudu nic prozrazovat. Úžasnej film o lidský osobnosti a druhý šanci. Pro mě byl největší magor ten učitel, kterej udělal divadelní hru přímo pro potencionálního vraha a obsadil ho do hlavní role. Podle mě by to skončilo jinak, ale budiž, tenhle konec by se dal taky překousnout. Nejlepší scéna je jednoznačně promítání videa o šikaně na škole a vlastně Trevorova poslední řeč. Konečná scéna v divadle mě na jednu stranu nasrala, protože nesplnila moje očekávání a celý to bylo takový "zabitý", ale celé to v sobě mělo velké poselství a ani se nedivím, že to stahují do škol a hru hrajou v nápravných centrech a ústavách, protože dost působí na psychiku a dovedu si představit, že se kvůli tomu tyhle magoři trochu uklidní. 85%

plakát

Banshee (2013) (seriál) 

Banshee stojí a padá na Antonym Starrkovi. Buď se vám jeho ksicht líbí a oblíbíte si jeho grimasy a nebo ho od začátku nesnášíte a nevydržíte na seriál koukat dlouho. Ani se nedivím, že tenhle seriál nesnáší. Upřímně, tenhle seriál můžete nesnášet z tolika důvodů, že se mi nechce věřit, že má Bashee tolik procent. První důvod je, jak už jsem řikal Starr, další důvod jsou ženský role, který tam jsou jen od šukání a až potom je na řadě jejich herectví a třetí důvod je dost brutálních scén, které můžou někomu vadit, ale mě ani jedna tahle věc vůbec nevadí, ba naopak. Tonyho jsem si oblíbil už od začátku, má divnej ksicht, ale je sranda čumět na to, jak se jeho obličej deformuje. Ženský se mi v seriálu líbí snad všechny a dokonce i ty postavy který hrajou jsou příjemný a sympatický. No a krev? Ta mě tam těší nejvíc. Na seriálu se nešetří, hromada brutality, nějakej ten parádní počítačovej efekt a k tomu příběh, který zabaví. Bohužel to ke konci přestává být tolik akční a zajímavé, takže na 5* to nestačí, ale uvidíme co ukáže nová série. Oblíbené postavy: Job ( na toho jsem zapomněl, Job je ten největší borec z celýho seriálu!) a zbytek postav! :D

plakát

Batesův motel (2013) (seriál) 

Začátek trochu pokulhával a po druhým díle jsem ani nechtěl pokračovat, ale naštěstí jsem se nezastavil a koukl jsem se na třetí díl, který rozhodl o tom, že jsem zbytek viděl za víkend. Označení horor je naprostá blbost, protože tohle není horor ani náhodou, spíš je to takové temné drama s prvky Thrilleru a možná i krimi. Největší síla Bates motel je v obsazení, které ani lepší bejt nemohlo. zamiloval jsem si Normu, Normana i Dylena, kterýho hraje skvělej Max Thieriot, který ukázal, že umí hrát a měl by dostávat víc prostoru. Po úžasném Disconnect, kde hrál hlavní roli v jedné z částí filmu, si teď zahrál hlavní vedlejší postavu a role mu vážně sedla. Měl jsem ho nejradši ze všech. Jediné co mě zklamalo bylo to, že se tam vlastně neprobírá skoro nic důležitého a neodehrává se tam nic, co by z Normana udělalo tu zrůdu, která se z něj stane. Norma je taky dobrej magor a vlastně až v posledním díle zjistíme, odkaď je a co se jí vlastně stalo. To je asi jediná chybka, jinak jsem spokojen a další seriál, který se připojí k seriálům, u kterých očekávám druhou sezónu.

plakát

Batman (2022) 

Pro mě je toto téměř dokonalý film. Nemá to nic společného s klasickým DC filmem a to je to nejlepší, co se mohlo novému Batmanovi stát. Kdyby jste si místo známých postav z loru DC dosadily například Luthera z kriminálky od BBC a do role enemaku nějakého psychopatického vraha, tak z toho vznikne přesně to samé a to je temný psycho masterpiece. Vážně mi přišlo, jak kdybych koukal na temnou krimi minisérii od BBC. Zoe a Robert jsou ve filmu dokonalý a nejvíc sexy postava je jednoznačně Colin v roli tučňáka. A pak je tu Catwoman, ta taky není k zahození. Zoe je jednoznačně nejlepší Catwoman vůbec, né, že by to bylo nějak složité, ale je nejlepší o několik stupňů. Scénář i režie jsou v topu. Jediné co mi trošku kazilo sledování bylo dost divných rozmazaných záběrů hlavně v první půli filmu. Asi to byl nějaký umělecký záměr, ale většinou to vypadalo, že to natočili napiču a už se jim to nechtělo pretáčet. To je ale jediná malá chyba na jinak dokonalém filmu.

plakát

Bedfellows (2008) 

Asi už jsem odolnej vůči krátkejm blbostem, protože jinak si nedokážu vysvětlit, proč je tahle sračka v červenejch číslech.