Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (709)

plakát

Debilní kecy (2012) (seriál) 

CSFD jde oficiálně totálně do prdele. Proč sem kurva cpete videa z Youtube a hudební klipy? To tady nemá co dělat. Odmítám hodnotit to, co sem nepatří. Zbytečnej boj proti demenci. Za chvíli tu budou i reklamy na Perwoll. Tohle nespěje do šťastnýho konce.

plakát

Diktátor (2012) 

Tak musím říct, že jsem měl asi moc velké nároky. Těšil jsem se na narážky na židy a na drsnější film než je Borat. Všechny komentáře k tomu nasvědčovali. Ale viděl jsem jenom celkem vtipnou komedii s pár drsnejma vtípkama. Na židy tam byly asi 3 vtipy což mě pěkně zklamalo. Ani jednou se mi nestalo, že bych chytil záchvat smíchu, jako u Borata. Ale pořád to je nadprůměrná komedie s pár dobrejma scénkama. Je to lepší než Bruno ale horší než Borat, takže za ****.

plakát

Divoši (2012) 

Celkem zklamání. Čekal jsem brutální akčňák a dostal jsem nudnej upovídanej film s pár "hezkejma" momentama. Dalo se z toho vytěžit mnohem víc. Škoda.

plakát

Dobrej policajt (2012) (seriál) 

Temná, depresivní kriminálka o "dobrým policistovi". Miluju tyhle minisérie. Žádný okecávání a jde se rovnou na věc. Pokud máte rádi Luthera tak si zamilujete i good cop. Poprvé se mi stalo, že jsem ani nefandil hlavnímu hrdinovi. Upřímně za všechno si může sám. I za smrt jeho nejlepšího kámoše mohl z části on. Tohle je zas jiný směr kam by se mohl seriál dát. Zatim asi nejtemnější seriál co jsem viděl. Pořád jsem to viděl na lepší 4* ale poslední díl ve mě vyvolal strašně moc pocitů a úplně se mi sevřel žaludek. Takže si plný počet určitě zaslouží.

plakát

DonT Stop (2012) 

Punku jsem nikdy neholdoval a za totáče jsem taky nikdy nežil. A snad ani žít nebudu. Ale nikdy nevíte co se v zemi české stane. Film mě strašně překvapil hlavně slušnými hereckými výkony. Vážně jsem nečekal, že se na to bude dát koukat, ale jak řikám, výkony herců jsou slušné a příšerně se mi líbila kamera a vlastně celá vizuální stránka filmu. Takhle skvěle sestříhanej film jsem už dlouho neviděl. Plus jsem se párkrát zasmál a na konci celkem dojal. Malinko. Od Dont stop jsem nečekal vlastně nic a možná proto jsem byl překvapenej, když jsem dostal kvalitní český film o punku.

plakát

Dredd (2012) 

bylo to moc nudný na to, aby si to zasloužilo víc hvězdiček. Ono to neni špatný. Krve tam je dost a to se mi líbí ale bohužel se film příšerně natahuje a 80% slow motion bylo totálně o hovně a akorát to dělalo z filmu ještě větší nudu. Ale co musím pochválit, tak je výkon Leny Headey, která hrála luxusně a celej film zachraňuje. Urban to příšerně přehání, i když mu je vidět jenom půlka xichtu,tak jsem mu tu roli nevěřil a ve většině záběrů vypadá, jako by se tejden nevysral. Asi je chyba i u mě a to taková, že jsem viděl The Reid což je hodně podobnej film formou ale akcí a vším ostatním Dredda o hodně převažuje, a proto to nemůžu hodnotit víc, jak průměrnou akcí. * za Lenu, * za dostatek krve a ta třetí hvězda s odřenejma ušima za těch pár efektivních a povedenejch zpomalenejch záběrů.

plakát

Ekki múkk (2012) (hudební videoklip) 

Krásný příběh mezi člověkem a přírodou, kterej je dokreslený nádhernou hudbou,krásnou přírodou a úžasným střihem, ale pořád to ve mě nevyvolalo tolik pocitů, kolik bych si přál a kolik jich cítili lidi co to hodnotili plným počtem.

plakát

Evidence (2012) 

Začíná to jako klasická kempovačka s roztřesenou kamerou, nic jsem od filmu nečekal, proto mě hrozně překvapilo kam to začalo směřovat a konec je teda pořádnej mindfuck, čekal jsem toho hodně, ale tohle fakt ne, upřímně jsem musel ještě dost přemejšet, abych vstřebal co jsem vůbec viděl a co to bylo zač. Další plus je, že jsem fakt netušil kdo kdy umře a jak, sice mě to u někoho zklamalo, že tam nebyl dýl a u někoho zase, že hned nechcípl, ale to už je maličkost. Dokonce odpustím i klasicky roztřepanou kameru a pár naprosto zbytečných záběrů. Film je tak akorát dlouhý, je fajn že to nikdo nenatahoval, protože by to začala být nuda. 75%

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Asi jsem divnej ale mě se víc líbila jednička. Přišla mi vtipnější a zdála se mi tam lepší i kamera. Asi to zapříčinilo i to, že všichni kolem mě říkali, jak to je úplně nejlepší akční film všech dob. A jak to je strašně vtipný a jak je ten Norris tak boží. Podle mě tomu filmu Norris spíše uškodil a jeho vtip s kobrou je asi 3 roky starej a už fakt neni vtipnej. Tím nechci řícrt, že ten film je špatný. Je to skvělej akčňák, s luxusníma hláškama a skvělými výkony herců. Senzační byl souboj mezi Stathamem a Adkinsem a závěrečnej boj mezi Stallonem a Van Dammem! Škoda tý husný číňanky. Mohli vybrat ohodně líp. Ale jako akční film s hromadou výbuchů a pár hláškama to je skvělé. 80%

plakát

Expresní zásilka (2012) 

Snažil jsem se to nebrat vážně, chvíli se to dokonce i dařilo, ze začátku to je fajn akční projížďka na kole, jenže po chvíli to začne docela nudit. K tomu se přidala debilní zápletka a Michael Šanon, kterýho, jak jsem zjistil fakt nemám rád a v každým filmu mě spíš sere, než aby se mi tam hodil. Jedinej dobrej herec byl zase Gordon-Levitt, který si vybírá filmy kde zazáří, ale stejně to nestačí na to, aby ten film potahal do nadprůměru. Škoda toho klišojdního konce, Šanona a blbý zápletky, veřim, že mohlo jít o skvělou oddychovku, kdyby to někdo neposral. 50%