Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (709)

plakát

Jackass: Děda Mizera (2013) 

Irving by se hodil do scének Jackass, ale jako celovečerňák je to blbost, jak tu už někteří píšou, Knoxville to prostě celý sám neutáhne a 92 minut je zatraceně hodně. Nejlepší na celém filmu jsou závěrečné titulky, vlastně jediné co mě vážně pobavilo byla scénka s tučňákem, u zbytku jsem se třeba pousmál, ale není to ono. Slabší 3*, tu třetí jsem musel přidat za masku Irvinga, to jak dokáží nalíčit Johnnyho je úžasný, nikdy bych ho nepoznal.

plakát

Wentworth (2013) (seriál) 

Nikdy jsem nebyl na vězeňský drama a ani jsem nikdy nepřemýšlel o tom, že se na něj podívám, jenže pak přišla Hellstruck s tím, že je tu boží drama Wentworth a když jsem se nudil, tak jsem si pustil jeden díl a to jsem neměl dělat! Od tý doby jsem nedělal nic jinýho, než že jsem koukal na Wentworth a na úžasnou, božskou, nádhernou a drsnou Nicole de Silva alias Franky do který jsem se zamiloval od prvního dílu, její postava je napsaná naprosto famózně a přebírá úlohu hlavní postavy, kterou měla být Bea, ale její postava není moc sympatická a prostě to není nic extra, né že bych jí taky neměl rád, ale oproti Franky je to prostě bída. Seriál mě začal bavit už od prvního dílu a bavil mě až do dílu posledního, není tam žádný díl, který by byl nějak extra slabý nebo průměrný. Wentworth je kromě Franky založen ještě na jedný věci, a to je napětí a očekávání, protože postavy jsou napsány tak, že nikdy nevíte co udělají příště. Postava do které bych to nikdy neřekl najednou začne pít a změní se ve zrůdu, nebo zjistím že má svině kterou jsem neměl rád problémy a už mi příjde milejší a v dalším díle to zase brutálně posere, no prostě naprosto vynikající seriál, který si zaslouží 5* a kvůli Franky si ho hodím i do topky, protože takhle Sympatickou herečku jsem už dlouho nezažil

plakát

Louis C.K.: Live at the Beacon Theater (2011) (pořad) 

Wow asi nejhorší vystoupení Louise co jsem zatím viděl. Většinu vystoupení jsem se nesmál a v jednu chvíli jsem si dokonce říkal, že to je docela trapný. Nejdřív jsem nechtěl jít výš než na 3* protože to bylo zklamání, jenže pak přišla část se zkušeností s Marihuanou a já brečel smíchy, tahle scénka to celé zvedla a už to šlo jen výš a začalo mě to zase bavit. Jen škoda toho nudného začátku. Slabší 4*

plakát

Winter Stalker (2009) 

Úžasnej krátkej film o tak trochu úchylným dědovi. Od začátku skvěle natočený kraťas s úžasnou hudbou a povedeným hlavním hercem, kterej má vážně creepy hlas a neskutečně se tam hodí. Vážně to stojí za to, pustit si to ve sluchátkách do uší na plný volume. Pecka, navodilo to krásnou vánoční atmosféru :D

plakát

Plán útěku (2013) 

Co si budem povídat, příběh je docela primitivní a celý film stojí na Stallonem a Švarcenegrem a překvapivě to bohatě stačí. Tyhle dva utáhnout tenhle film s prstem v nose a ještě u toho pobaví. Čekal jsem to ohodně horší a možná proto jsem tak mile překvapen, dokonce mě chytil i ten příběh a koukal jsem co dalšího Stallone vymyslí, aby ochcal dozorčí. Plus jeden zvrat na konec, který nebyl předvídatelný a vyšla z toho nadprůměrná oddychovka, která pobaví a nenudí. 70%

plakát

Helix (2014) (seriál) 

Je strašně těžký natočit něco nového a přitom zábavného, aby to lidi chytlo. Syfy zvládlo první část, kde vymysleli základnu v Arktidě, ale s tou zábavností už to není nic extra. Největší problémem jsou, jak už psal LIVINGDEAD hlavní postavy, který jsou nesympatický a plochý. Prostě nic extra, spíš je to takový šedý průměr, kouknu ještě na pár dílů a uvidíme jestli dokáží něco vymyslet... Bohužel nevymysleli nic navíc, spíš to zapadalo ještě víc, prostě nuda, skončil jsem u 10 dílu, skoro jsem to dokoukal ,ale poslední díly jsme dával jen z nutnosti a pak mě to přestalo bavit úplně, Škoda.

plakát

Oškliví Američané (2010) (seriál) 

Ugly Americans si nedělaj hlavu s něčím, jako je Americká hrdost nebo Americká modla, prostě se tomu vysere rovnou do ksichtu a dělá si co chce. Je to pecka, jen je problém, že jsou některé díly slabší a po chvíli přijdete na to, že se to pořád opakuje dokola. Nejlepší jsou díly, které hejtí nějakou ze známých příšer. Černý humor nechybí a na podivnou animaci si taky po chvíli zvyknete, takže spokojenost, jen škoda, že se postupem času začne strašně opakovat.

plakát

Drawn Together (2004) (seriál) 

Nechápu co se lidem na týhle blbosti líbí. Je na světě milionkrát víc lepších animáků než je tahle trapná kravina. K tomu to je hnusně nakreslený a až na pár fajn hlášek, u kterých jsem se pousmál mě Drawn Together vůbec nebavilo, ani jeden díl není nějak extra dobrej a spíš je to podprůměr, zase jednou nechápu hodnocení CSFD, tohle mě fakt úplně obešlo.

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Vlk z Wall Street si zaslouží 5* už jen proto, že zvládl svojí megadlouhou stopáž 180 minut a ani chvíli nenudil. Film je nabitej vtipem a úžasnými scénkami a hláškami. DiCaprio je úžasnej herec, který umí zahrát všechno a tady to znovu ukázal. Pobavil i Jonah Hill, kterej hrál divnýho chlápka co píchá svojí sestřenici, ale zahrál to úžasně a nakonec to nejlepší. Teda co se vzhledu týče. Kde sakra vyhrabali Margot Robbie? Doteď jsem jí neznal, ale musím říct že hraje úžasně, je nádherná a nebojí se použít svoje tělo, takže naprostej ideál herečky, lepší herečku na tuhle roli vybrat nemohli. Na začátku jsem si řikal, že je to zase nadhodnocený a jak může dát někdo 5* filmu, kterej má 3 hodiny a je z prostředí Wall street, ale spletl jsem se, je to prostě úžasná podívaná s hromadou vtipů a scének, které se stanou legendárními. Nejlepší scénka je rozhodně ta část, když si dá Jordan drogu Lemmon (nevím přesně jak se to psalo) A pak slejzá schody a jede autem, takovejch hlášek a úžasnej výkon Leonarda se jen tak nevidí, takhle jsem se už dlouho nezasmál. Snad první film, u kterýho jsem vydržel 3 hodiny sedět a nepřemejšlel jsem o tom, kdy už to konečně skončí.

plakát

Ledové království (2013) 

Další úžasný animák od Disney. Frozen hraje stejnými kartami jako Tangled a musím říct že se to povedlo. Nejlepší byla komediální stránka, kterou vytvářel sněhulák Olaf, kterej je nezapomenutelnej, škoda že mu nebyl dán větší prostor. Frozen má vlastně jedinou chybu a to je zpěv, prostě se tam skoro pořád zpívá a dost to nudí, hlavně začátek byl o ničem. Jinak to má úžasný vizuál a skvělej dabing. Příběh není nic extra dobrýho, ale na animák to bohatě stačí, já jsem spokojenej, ale na Tangled to nestačí.