Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Oblíbené seriály (10)

Banshee

Banshee (2013)

Banshee stojí a padá na Antonym Starrkovi. Buď se vám jeho ksicht líbí a oblíbíte si jeho grimasy a nebo ho od začátku nesnášíte a nevydržíte na seriál koukat dlouho. Ani se nedivím, že tenhle seriál nesnáší. Upřímně, tenhle seriál můžete nesnášet z tolika důvodů, že se mi nechce věřit, že má Bashee tolik procent. První důvod je, jak už jsem řikal Starr, další důvod jsou ženský role, který tam jsou jen od šukání a až potom je na řadě jejich herectví a třetí důvod je dost brutálních scén, které můžou někomu vadit, ale mě ani jedna tahle věc vůbec nevadí, ba naopak. Tonyho jsem si oblíbil už od začátku, má divnej ksicht, ale je sranda čumět na to, jak se jeho obličej deformuje. Ženský se mi v seriálu líbí snad všechny a dokonce i ty postavy který hrajou jsou příjemný a sympatický. No a krev? Ta mě tam těší nejvíc. Na seriálu se nešetří, hromada brutality, nějakej ten parádní počítačovej efekt a k tomu příběh, který zabaví. Bohužel to ke konci přestává být tolik akční a zajímavé, takže na 5* to nestačí, ale uvidíme co ukáže nová série. Oblíbené postavy: Job ( na toho jsem zapomněl, Job je ten největší borec z celýho seriálu!) a zbytek postav! :D

Luther

Luther (2010)

Seriál kterej si vás za těch pár epizod omotá kolem prstu a vy na něj myslíte ještě měsíc po tom co se dokoukáte. Úžasný herci a hlavně skvělý případy. (spoiler) Případ s dvojčatama, který si vymyslej chytrou hru o střílení lidí je úžasnej a úplně mi vyrazil dech. Škoda, že je tak málo dílů. Ale to je asi jediná chyba na jinak bezchybném seriálu. UPDATE: Tak třetí série je stejně úžasná jako ty dvě předchozí a předposlední díl dokonce zapříčinil to, že mi bylo do breku a měl jsem husinu ještě dlouho po dokoukání. Je to prostě tak úžasnej a bezchybnej seriál, že se dostal až na vrchol mého žebříčku.

Dobrej policajt

Dobrej policajt (2012)

Temná, depresivní kriminálka o "dobrým policistovi". Miluju tyhle minisérie. Žádný okecávání a jde se rovnou na věc. Pokud máte rádi Luthera tak si zamilujete i good cop. Poprvé se mi stalo, že jsem ani nefandil hlavnímu hrdinovi. Upřímně za všechno si může sám. I za smrt jeho nejlepšího kámoše mohl z části on. Tohle je zas jiný směr kam by se mohl seriál dát. Zatim asi nejtemnější seriál co jsem viděl. Pořád jsem to viděl na lepší 4* ale poslední díl ve mě vyvolal strašně moc pocitů a úplně se mi sevřel žaludek. Takže si plný počet určitě zaslouží.

Temný případ

Temný případ (2014)

Po prvních dílech jsem měl pocit, že by se to mohlo ještě posrat, ale nestalo se a já viděl vážně naprosto dokonalý seriál, úplně jiný zážitek než u jiných seriálů, je to něco dokonalýho, nepopsatelnýho. Jestli to ještě někdo neviděl, tak to hned napravte, neskutečně jsem si oblíbil obě postavy, postupem času jsem oba podezříval z vražd, prostě je to celé zamotané a musí se u toho myslet, koukat na maličkosti a několikrát si projíždět scény, protože tam se objevuje tolik symbolismu, jako v žádném jiném seriálu. Naprosto jsem si zamiloval Rusta, i když Matthewa fakt nemusím, tak tohle je jeho životní role a Rust je dokonalá postava, jeho teorie a hlášky jsou úžasné, miluju první sérii True Detective, nikdy jsem nic podobnýho neviděl, doufám, že druhá série bude stejně dokonalá jako ta první.

The Boondocks

The Boondocks (2005)

V Česku naprosto neznámý animák, což je obrovská škoda. Tenhle animák se s nějakou cenzurou nesere a pouští se do všeho! Do černejch do vojáků a do kauz, které zahýbali amerikou. Tenhle seriál je naprostá špička a strašně mě mrzí, že jsou přeložené jen 2 série. Kdyby se našla nějaká dobrá duše, která by to přeložila, tak bych mu líbal ruce. Bohužel nejsem tak nadanej abych mohl udělat překlad já. Škoda že od půlky první série už trochu zasahuje cenzura ale stejnak je to pecka, která zaskočí kde koho. Nejoblíbenější postava je strýček Rufus, kterej tam hází jednu hlášku za druhou.

Hannibal

Hannibal (2013)

MILUJU Hannibala! Pro mě ten nejlepší seriál poslední doby, sice né tak prosazovaný, ale baví mě o hodně víc než všechny seriály, který teď tak strašně "frčí". V Hannibalovi vůbec nejde o akci, ale o promyšlenou psychologii postav, o hraní si na kočku a na myš. Ano není to pro ty, kteří upřednostňují akci před mluvením, protože v Hannibalovi se vážně hodně mluví, ale přesto mě to nenudilo ani minutu, další problém může být brutalita seriálu, která mě ale připoutala k sedačce ještě víc, miluju to, úžasný vrahy, ty nechutné scény i občasné nesmyslné scény, které k tomu prostě patří, někdy se nehraje na logiku ale na efektivitu, kterou Hannibal zvládá na 100%. Herecké obsazení je nejlepší, které může být, Mads je nejlepší Hannibal v dějinách! Pokud vás první série tolik nevzala, tak tomu dejte stejně šanci, druhá série je prostě dokonalost sama a hlavně kvůli ní putoval Hannibal do Topky a nikdy ho z ní nedám, protože takhle geniální seriál tu dlouho nebyl a nebude. 3 série je ohlášena, tak se už teď těším na ty úžasný vraždy, na to co se bude dít a hlavně na Masona Vergera, který se tam prostě musí ukázat! Miluju tu postavu.