Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi

Recenze (86)

plakát

Ve stínu (2012) 

uživatel "verbal" to vše vysvětlil i za mě :)

plakát

Whiplash (2014) 

Jakožto bubeník , kytarista , skladatel a front man kapely toto považuji za srdeční záležitost. Hudebních filmů je sice mnoho ale žádnej není takhle syrovej a opravdovej a neukazuje bolestnou krví zbrocenou cestu všech hudebníků, a to nejen těch profi. Simmons a Teller byly excelentní. Na konec mohu jen říct že v moři hudebních filmů tipů rockovech táborů a podobných sraček přišel průkopník který hraje na profesionální úrovni.

plakát

Nepřátelská linie (2010) odpad!

Děláte si prdel ? Toto je tak obrovský "šuriken" že jsem při sledování prvních 5 minut absolvoval hned několik po sobě jdoucích kolapsů. Koneční verdikt ? Největší sračka pod sluncem s označením válečný. Opravdu mě pobavil text distributora který jasně dokazuje že distributor jaksi viděl pouze obal který mu přišel epický ale ten toxický odpad nikdy neprojel svým DVD přehrávačem .Obrázky jsou skutečně epicé ale jakmile se rozhýbou začíná lobotomie .Oni slibované záběry velkolepých bojů jsou pouze silným válečným průjmem kdy parta idiotů za chleba dostala za úkol sehrát strhující válečnou podívanou přičemž výbuchy a střelbu si mají imaginovat. O něco těžší to měl kameraman který po natáčení zřejmě spal jako dudek poněvadž tam předvedl velice pozoruhodný výkon za který by se nemusela stydět ani firma na Vibrátory .Do toho sportovní kamery vypůjčené z FearFactory a dílo jest dokonáno ,, Tohle prostě ne ...

plakát

Údolí stínů (2002) 

Tohle je velice zvláštní film ,, ale svým ksichtem a podou musím dát plný počet bodů ,, Mell Gibson skvělej , hudba , atmosféra ,, a kdybych měl psát o tom jak si každej stěžuje na americkej patriotismus ... řeknu jen že mi to holt nechápeme ale v americe je patriotismus opravdu vysoký a ve válce ve vietnamu byl zásadní .

plakát

Helena (2012) (seriál) odpad!

Co to ,, sakra , no do prdele ,,

plakát

Comeback (2008) (seriál) 

Co fráze to kameňák ,, narážky na minulý režim a paradox vymývání mozků československého showbyznisu co více si přát