Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (36)

plakát

Let’s Dance: Revolution (2012) 

U tohoto filmu snad ani nelze hodnitit dějovou linii, ta je již od prvního dílu Step Up v podstastě stejná, opakující se. Na tenhle film jsem šla do kina jen kvůli tanci, hudbě. A to je taky ten důvod, proč si ode mě film vysloužil čtyři *. Taneční triky a sestavy jsou skvělé a doprovázené dobrou hudnou, co víc si u takovéhoto typu filmu přát?

plakát

Projekt X (2012) 

V podstatě celý film soustředěný na to, jak se třem klukům, o kterých nikdo neví podaří uspořádat tu největší akci, jakou si vůbec dovedli představit. A že se z nich stanou největší borci na škole? Celkem předvídatelný konec, ovšem vynášet ty odpadky by se mi nechtělo :D (kdo shlédne film, pochopí). Jelikož komedie nejsou můj oblíbený žánr, hodnocení třemi hvězdičkami značí, že se u tohohle filmu člověk dobře pobaví, alespoň u mě to tak bylo.

plakát

Rihanna: Loud Tour Live at the 02 (2012) (koncert) 

Viděla, slyšela a zažila jsem živě v O2 aréně v Praze a musím dát pět hvězdiček. Armosféra byla úžasná, pódiová prezentace strhující a Rihanna? Vybalila svoje největši hity, nemohla tak zklamat. Ze druhé řady na stání si tak odnáším úžasný zážitek.

plakát

Drive (2011) 

Tolik napětí, očekávání a skvělé atmosféry jsem u jednoho filmu dlouho postrádala. Konečně jsem to vše našla ve 100 minutách. Skvělý film, u kterého jsem nevěděla co můžu ve zlomku další minuty čekat.

plakát

Moneyball (2011) 

Po filmu Invictus: Neporažený je to další film se sportovní tématikou, který boduje. Věříte v to, co děláte? Pak to dokážete! Tak tenhle odkaz tento příběh nese. Dvojice Pitt a Hill tomu dodala vše potřebné a film si tak jednoznačně, alespoň u mě, vysloužil pět hvězd.

plakát

Černá labuť (2010) 

Wow! Skvělý film, který vás nenechá klidnými. Herecký výkon Natalie Portman je skvělý a využití baletního prostředí dokonalé. Po prvním shlédnutí jsem se ve filmu ztrácela a nevěděla co je vlastně realita a co ne...O to taky šlo a dost dobře se to povedlo, 5 *

plakát

Králova řeč (2010) 

Úžasná kamera a ještě lepší herecké výkony - tomu co předvedl Colin Firth se dá pouze zatleskat. Nominace na Oskara a následně i jeho zisk je naprosto zasloužený. Nesmím opomenout ani skvělé výkony, které předvedli Geoffrey Rush a Helena Bonham Carter. Není co bych tomuto filmu vytkla a proto dávám 5*

plakát

Počátek (2010) 

Krásný filmový dar od Christophra Nolana. Skvělý vygradovaný film, který posunul hranice. Leonardo DiCaprio opět předvedl, že je skvělý herec A ten závěr! Jak to asi dopadlo? Už je na každém, který konec si zvolí :) Inception se nedá odvykládat to se musí vidět!

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

Paráda! Již od prvních záběrů bylo jasné, že tenhle film se povedl, ale až poslední věta mi dokázala vyrazit dech! Všechno dokonale promyšlené, propojené. Kdo si bude myslet, že má film již na začátku dokonale přečtený a bude si říkat, že nad Scorsesenem vyzrál, plete se.

plakát

Sociální síť (2010) 

Od tohoto filmu jsem příliš neočekávala, vždyť jde přece o Facebook, co je na něm tak zajímavého? Bylo to vše jinak, film byl tak poutavý, že jsem se rázem ocitla uprostřed dění a řešila kdo s nápadem na Facebook vlastně přišel. Mnoho lidí řeší zda je Facebook přínosem nebo naopak, v tomto filmu to však příliš podstatné nebylo, nezbývá naž dát *****