Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Fantasy

Oblíbené seriály (10)

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Vynikající seriál, kde se směju každý díl, každý díl je originální a vždycky přijdou s něčím co mě opravdu dostane. Nemůžu jinak než dát 5*, protože pak by za mnou snad přišel Sheldon a vymluvil by mi do hlavy díru. Nejoblíbenější scéna: Sheldon: "Howard, where did you buy your shoes?" Howard: "What?!" Sheldon: "Bazzinga! I don't care." A to prostě když jsem viděl/slyšel poprví, tak mi bylo jasný, že tenhle seriál je perfektní!

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Podle mě nejlepší seriál, na jaký se můžu dívat pro pobavení. Každý díl je originální a vždy mě dokáže rozesmát. A myslím si, že český dabing u tohoto seriálu je také perfektní. Nebudu se sáhodlouze rozepisovat, nekompromisně 5*.

Hrdinové

Hrdinové (2006)

Pro mě jeden z nejoblíbenějších seriálů. Nevím proč ale třeba i takový LOST šli mimo mě. Tohle se mi moc líbilo. 1.série byla naprosto dokonalá, teďka už to trochu opravdu upadá, 4. série se snaží vařit z vody, ale jak říkám, mě se to líbí.

Profesionálové

Profesionálové (1977)

Boddie a Doyle je prostě nezapomenutelná dvojka, jejich velmi vtipné dialogy mě vždycky pobavily a prostě se na to krásně kouká a člověk se neuvěřitelně baví!

Mr. Bean

Mr. Bean (1990)

Nejlepší komediální seriál všech dob. Prostě klasika veškerého humoru. Nedokážu si představit nikoho jiného, kdo by uměl udělat takové držky jako Rowan Atkinson. On se pro tuto (a podobné) role prostě narodil. {viděno v televizi}

Hvězdná brána

Hvězdná brána (1997)

Vynikající seriál, který jsem sledoval od mládí a hltal jsem každé slovo co řekli a taky, jako každý malý kluk, jsem chtěl s nima lítat z planety na planetu, jednou si vyzkoušet onu "Hvězdnou bránu". Pak "zemřel" Richard Dean Anderson a ten seriál už nebyl takový, ale pořád se na to dalo dívat. Takže 4*

Dr. House

Dr. House (2004)

Cynický doktor v hlavní roli, který si střílí z koho chce a kdy ho to zrovna napadne. Já nevim co psát, prostě bezvadnej seriál! :)

Flash

Flash (2014)

Už od počátku pilotu první série mě Flash nějakým způsobem neskutečně chytil. Ačkoliv je plný klišé, které je tisickrát a znovu omleto, na seriál mi to přijde strhující, jak vizuálně, tak příběhově. Všechno do sebe krásně zapadá a tvoří to celistvou linku, která chytne a nepustí. V první sérii byl celkem slušný záporák - Reverse Flash, čekal jsem, že tam ke konci půjde o úhlavního Flashova nepřítele - Grodda, ale to pravděpodobně ještě přijde. Digitální efekty na seriál mi přijdou více než kvalitní. Z první sezóny musím hodnotit 4*. Nicméně po tom, co jsem začal sledovat druhou sérii, kde se začali prolínat světy "Dvou Zemí" z paralelních vesmírů, tak je to ještě napínavější, vznikly nové zápletky, které tomu dodávají neuvěřitelný drive a teď se každý týden třesu, už aby byl nový díl Flashe. Ani nevím proč mne ten seriál tak chytil, vcelku je to jen stupidní "teenovka", ale tak skvěle natočená, že mě hrozně baví. Co se týká druhé série, tak hlavním záporákem (Zoom) jsem tak moc nadšený(!), že by mu ho mohl závidět i kdejaký celovečerní trhák. Opravdu z něj jde strach, vytváří hutnou atmosféru a i vzhledově vypadá neskutečně "zle". Druhá série mě přesvědčila o tom, abych udělil 5*. Děkuji CW a jdeme čekat na další díly!