Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (101)

plakát

Margaux (2022) 

Dick to vůbec nedávalo ani smysl. Začátek fajn, ale tragikomedie.

plakát

Uvězněna ve vlastním těle (2023) 

Otravná zdravotní sestra, co na základě svých nulových vyšetřovatelských schopností na vše přijde, celkem úsměvné. Všichni se chovájí jak mamlasové a nedává to smysl. Celkově to ale nenudilo, takže takový slabý průměr.

plakát

Ostrov (2023) odpad!

Ještě jsem to ani nedokoukal a už vím, že je to trapný odpad. Zase uřvaná, nelogická a nevtipná komedie. Max prostředí pěkné. Toto v kině? :D

plakát

(Ne)dvojčata (2022) 

Nechápu, co tady všici melou o rasistické korektnosti a podobné bul*sh!ty. Naprosto uvolněná komedie. Nemám rád netflixké ono filmy a podobné slátaniny, ale u tohoto filmu to nehrozí. Zase nebuďme přecitlivělí a nehledejme všude něco, co není. Za mě fajn humor na obě strany. Franzouci komedie umí.

plakát

Z jiného těsta (2023) 

Ublížení černoušci, kteří permanentně uráží bílou rasu. Ono by to nevadilo, ale když si člověk představí, že by to bylo přesně naopak, tak tady máme obrovskou vlnu kritiky, že je to urážlivé. Přemýšlel jsem, jestli film není nadsázka, ale pochybuji. Možná by už stačilo pořád neupozorňovat na rozdíly pleti. Nadávají na rasismus, ale ve filmech nám ho předhazují. Bullsh!t

plakát

Rush a vánoční ruch (2019) 

Ty vole, jak si netflix mohl dovolit film tak jednostranně menšinově založený? Být to naopak, tak mají na krku stížnost, že jsou rasisté. V celém filmu se 2x objevil běloch. 1x jako dělník a podruhé jako ženská, co jsi jde pro chálku zdarma. Jsem z vysoka pohoršen! A teď konec šprýmů. Film utíkal celkem rychle. Děti na facku až dvě. Nenudil, ale ani nebavil. Žádné trapné vtípky. Celkem pohodička na jeden večer.

plakát

Kabinet kuriozit Guillerma Del Tora (2022) (seriál) 

Seriál, ve kterém se téměř nic neděje a to v každém díle. Musí se však uznat, že celkově má každý díl hutnou atmosféru, poutavé prostředí a nádych tajemna. Toto vše utváří celek, který je poutavý a jednotlivé díly utíkají svižně.

plakát

Škola dobra a zla (2022) odpad!

Co to bylo za hovno? Nevtipné, nehezké, nesympatické, trapné kostýmy, trapné herecké výkony, trapné vše. Prostě nekoukatelné.

plakát

Monstrum (2022) (seriál) 

Víc bych se zaměřil na život a “řádění” Dahmera. Poslední dva díly o rodinách zabitých již bylo nad rámec a nebavilo.

Ovládací panel
2 body